Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Τρεις κι ο κούκος στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξάνδρεια- Γιατί;

προσέλευση του κόσμου στην σημερινή εκδήλωση που έκαναν στο δημαρχείο αλλά αν ήμουνα εγώ στην θέση τους θα προβληματιζόμουνα τουλάχιστον. Η προσέλευση του κόσμου ήταν απογοητευτική για κόμμα που βρίσκεται στην κυβέρνηση και με μια νίκη που κατήγαγε μόλις πριν από δυο μήνες.






6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το δράμα του λαού μας. Η φτωχοποίηση . Διάβασα την πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ πού καλούσαν τους πολίτες για να τους ενημερώσουν για το κυβερνητικό έργο. Αλήθεια ποιο κυβερνητικό έργο? Το ξεπούλημα των αεροδρομίων? Των λιμανιών? Τις μειώσεις των συντάξεων? Την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών? Το ξεπούλημα σε ξένα φαν τα δάνεια των φτωχών πολιτών? Μήπως για τον ΕΝΦΙΑ? Α ξέχασα είναι και το σύμφωνο συμβίωσης!! Είναι και η υποχρεωτική στράτευση των γυναικών του συνεταίρου του, του Καμένου!! Πρώτη φορά βλέπω κυβέρνηση τις ….. Αριστεράς να συνεργάζεται με το ακροδεξιό κόμμα. Αλήθεια , οι σημερινοί κυβερνώντες δεν αισθάνονται ντροπή για όσα πράττουν? Τόσο χοντρόπετσοι είναι? Τρομάξαμε να τσακιστούν να φύγουν οι Σαμαροβενιζέλοι , για να έρθουν ποιοι? Αυτοί που ΘΑ έσκιζαν τα μνημόνια μνημόνια, και μας έφεραν ένα καινούργιο!!! Αυτοί που κάνανε το ΟΧΙ ΝΑΙ του δημοψηφίσματος !!! Αυτοί που δεν θα μειώσουν τις συντάξεις, αλλά θα μειώσουν τις επικουρικές 15% - 20% λες και η επικουρική δεν είναι σύνταξη!! Αυτή ΔΕΝ είναι κυβέρνηση τις αριστεράς, είναι κυβέρνηση τις Μέρκελ, των δανειστών , των πλουσίων . Επομένως να βγάλουν τον σκασμό, να ξεπλένουν το στόμα τους με χλωρίνη όταν επικαλούνται την αριστερά. Συμπέρασμα, όσο ποιο γρήγορα τσακιστούν να φύγουν να πάνε στα κομμάτια τόσο καλύτερα θα είναι για τον πολίτη. Και να ξέρουν πως μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς την Μέρκελ και τον Τόμσεν όπως ζούσαμε τα προηγούμενα χρόνια . Στα τσακίδια και ακόμη ποιο πέρα!!

Παναγιώτης Χατζησάββας είπε...

Χάρη μου, είναι τόσος ο ενθουσιασμός του κόσμου από το μνημόνιο της "αριστερής" κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και βρίσκεται σε τέτοιο ντελίριο από τη διαφαινόμενη ανάπτυξη Τσίπρα (!!!) που ξεχύθηκε στις αγορές για να ξοδέψει τη 13η σύνταξη και τα χρήματα που του περίσσεψαν από την αύξηση του βασικού μισθού στα 751 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Ο συριζα ειναι οτι χειροτερο εχει περασει δυστυχως. Απλα επρεπε να ερθει για να περασει νομους εκτρωματα που αλλοι δεν θα μπορουσαν και εαν το εκαναν θα ειχε καει η Ελλαδα. Συντομα παμε οικομενικη για τα χειροτερα. Λιγο υπομονη. Απλα δυστυχως στους βΟλευτες που δεν δινουν δεκαρα για τον απλο λαο, που του εταζαν λαγους με πετραχειλια.
Τες παν. Υπομονη τα καλυτερα ερχονται.
Καποιος που ψηφισε συριζα και πλεον αισθανεται @αλακας με περικεφαλεια.
Κριμα στα λαμογια του συριζα που στο ονομα της αριστερας , διαλυουν την αριστερα. Αλλα ρε καλοπαιδα δεν θα ξεμπερδεψετε ετσι ευκολα εαν νομιζετε.

Ανώνυμος είπε...

Τρεις κι ο κούκος στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξάνδρεια- Γιατί;
Γιατι αποδειχθηκαν λιγοι και ανεπαρκεις και βαδιζουν ολοταχως στο 2-3% που τους αξιζει. Εαν υπαρχει και αυτο το ποσοστο σε λιγο καιρο.

Ανώνυμος είπε...

Μία κοινωνία προβάτων θα βγάλει αναπόφευκτα μία κυβέρνηση λύκων.

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΕΙΔΟΣ: 100.000 ευρώ εξτρά αποζημίωση σε κάθε συνταξιούχο βουλευτή (που κατέστρεψε τη χώρα με τα νομοθετήματά του...)
έχουν να που κάτι εκεί στην βολεμένη παρέα ? Μιχος, σπυρίδης κτλ?
Αλλα τι τους νοιάζει? Ε? Ξαναλέω έχει να πει τίποτα το φτωχόπαιδο ο αντωνίου(συγνώμη, πρώην φτωχόπαιδο. Πλέον μοσχοαναθρεμμένος είναι).? Αραγε μπορεί να ψηφίσει ΟΧΙ σε αυτό. Αντε στα τσακίδια βρε αληταράδες, άντε στα τσακίδια.