Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Αστερούπολη στο Πλατύ: «Οι μικροί ηθοποιοί ήταν καταπληκτικοί ενώ οι μεγάλοι διασκέδασαν με ζωντανή μουσική»

Έχοντας την καθοδήγηση των παιδαγωγών που έχουν αναλάβει εθελοντικά τη θεατρική ομάδα, οι μικροί ηθοποιοί έδωσαν το ....
Σάββατο 26 Δεκεμβρίου τον καλύτερό τους εαυτό στην παράσταση που παρουσίασαν στην σκηνή της Αστερούπολης.

Ήταν μια καταπληκτική παράσταση που διασκέδασε, που κέρδισε τις εντυπώσεις και που συγκίνησε τους γονείς και τους συγγενείς των μικρών μας πρωταγωνιστών. Άλλωστε, οι μικροί μας φίλοι βρίσκονται από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η Αστερούπολη, από το 2012, στο επίκεντρό του ενδιαφέροντός μας. Γιατί η Αστερούπολη είναι εδώ για αυτούς!

Η συνέχεια (και ενώ στο χώρο βρίσκονταν και έδιναν τον
τόνο στη βραδιά τα Ξωτικά Ξυλοπόδαροι) δόθηκε πάλι στη σκηνή. Ήταν σειρά των μεγάλων μας επισκεπτών να διασκεδάσουν. Αυτό το ανέλαβαν οι πέντε μουσικοί μας, που τραγούδησαν για πάνω από 2 ώρες γνωστά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, αγαπημένες επιτυχίες του παρελθόντος αλλά και νεότερων καλλιτεχνών. Τους ευχαριστούμε για τις πάρα πολύ ωραίες στιγμές.

Σήμερα Κυριακή 27 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

– Επίδειξη καράτε από τον αθλητικό σύλλογο καράτε Πλατέος / προπονητές: Τσακμακίδου Όλγα & Ξανθόπουλος Χρήστος (ώρα 18:00)

– Τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς» και του Συλλόγου Ποντίων Πλατέος «Οι Κομνηνοί» (παιδικό και εφηβικό) παρελαύνουν χορεύοντας όλο τον πεζόδρομο με τελικό σταθμό την κεντρική σκηνή της Αστερούπολης (ώρα 18:45)

– Αναβίωση του εθίμου του Καβουρμά μπροστά στο περίπτερο του Συλλόγου Ποντίων Πλατέος «Οι Κομνηνοί», με νόστιμους μεζέδες, άφθονο κρασί και γλέντι. Λύρα θα παίξει ο Χρήστος Παναγιωτίδης και νταούλι ο Κώστας Τσαγκαλίδης (ώρα 20:00)

Περιμένουμε και εσάς στον πεζόδρομο Πλατέος. Φυσικά με δωρεάν είσοδο και δωρεάν συμμετοχή στις δράσεις που διοργανώνει η Αστερούπολη.

Και ένα μήνυμα για τους μικρούς μας φίλους: μην ξεχνάτε να δηλώσετε συμμετοχή στο παιχνίδι του Χαμένου Θησαυρού - στο σπιτάκι της Υποδοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: