Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ- ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ

Όμορφες , γιορτινές στιγμές βίωσαν και χάρηκαν για άλλη μια φορά οι μαθήτριες/τες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας.

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου άφησαν για λίγο την τάξη τους και τις δραστηριότητες και περπάτησαν μέχρι το καφέ "ΣΤΑΘΜΟΣ" της πόλης μας.

Μέσα στο όμορφο περιβάλλον του ....
καφέ "ΣΤΑΘΜΟΣ" τις/τους περίμενε μια ακόμη όμορφη έκπληξη. Οι συνεργάτες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, κ. Καρανικοπούλου Φιλιώ και ο κ. Πανταζόπουλος Θωμάς είχαν ετοιμάσει όμορφες, γευστικές απολαύσεις με δώρα. 
Με την πολύ καλή και με αγάπη περιποίηση από το προσωπικό του καφέ "ΣΤΑΘΜΟΣ" οι μαθήτριες/τες πέρασαν όμορφα, χαρούμενα, γιορτινά!

Με τη χαρά τους να αυξάνεται όταν η κ.Φιλιώ μας είπε ότι είχε ετοιμάσει και πρωτοχρονιάτικα κέικ, με 3 τυχερούς.. και όταν η Κυριακή, ο Αντώνης και η Μαρία έτυχαν το φλουρί τότε έγινε πανηγύρι.

Για αυτές τις όμορφες στιγμές ευχαριστούμε τους συνεργάτες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ κ. Καρανικολοπούλου Φιλιώ και Πανταζόπουλο Θωμά που στις δύσκολες οικονομικά εποχές που περνάμε επέλεξαν να αφιερώσουν στις μαθήτριες/τες μας το χρόνο τους, τα εδέσματά τους και να τις/τους κάνουν να περάσουν τόσο όμορφα.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, γεμάτα αγάπη, ανθρωπιά και αλληλεγγύη, και ο νέος χρόνος να τους χαρίσει υγεία, ευτυχία, πραγματοποιώντας όλα τα όνειρά τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: