Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Παρέμβαση Καρασαρλίδου στον ΟΠΕΚΕΠΕ για άμεση πληρωμή των ροδακινοπαραγωγών

Δ/Τ  Με πρωτοβουλία της βουλευτού Φρόσως Καρασαρλίδου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη σύσκεψη στα γραφεία της διοίκησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με την συμμετοχή του προέδρου του Οργανισμού κ. Μωισίδη και υπηρεσιακών παραγόντων, καθώς και εκπροσώπων συνεταιριστικών οργανώσεων του νομού μας.

Τα θέματα που τέθηκαν ήταν η ....
απάλειψη γραφειοκρατικών κωλυμάτων που εμποδίζουν την γρήγορη πληρωμή των ροδακινοπαραγωγών που συμμετείχαν στα προγράμματα δωρεάν διανομής λόγω του ρωσικού εμπάργκο και γενικότερα δημιουργούν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των Οργανώσεων κατά την υλοποίηση των Επιχειρησιακών τους Προγραμμάτων.

Η διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ αφού άκουσε την τεκμηριωμένη εισήγηση των εκπροσώπων των Οργανώσεων, δεσμεύτηκε να εξετάσει με θετικό πνεύμα τα παρατεθέντα προβλήματα με πρώτη προτεραιότητα την γρήγορη πληρωμή των αγροτών και αναγνώρισε την υποδειγματική λειτουργία των Οργανώσεων Παραγωγών της Ημαθίας.

Η κα Καρασαρλίδου δήλωσε ότι το ζήτημα της γρήγορης πληρωμής των ροδακινοπαραγωγών είναι άμεσης προτεραιότητας και θα παρακολουθεί την εξέλιξη της επίλυσης των γραφειοκρατικών κωλυμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: