Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Με έτοιμα ρεπορτάζ επιχειρεί να διαμορφώσει κλίμα υπέρ της Κυβέρνησης η ΝΕ Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ - σχόλιο


Έχοντας αντιληφθεί πλήρως την δυναμική των τοπικών μέσων ενημέρωσης και κυρίως αυτών που λειτουργούν στο διαδίκτυο, η ΝΕ Ημαθίας του Σύριζα επιχειρεί να "καθοδηγήσει" τις εξελίξεις, να τις ....μανιπουλάρει ώστε να διαμορφώσει την κοινή γνώμη όχι με τα πραγματικά γεγονότα αλλά με αυτά που εκείνη θα ήθελε και την βολεύουν.

Η ΝΕ Ημαθίας κάθισε και έγραψε ένα αναλυτικό και άρτιο θα έλεγα κείμενο- ρεπορτάζ για τις δυο συγκεντρώσεις που έγιναν σε Αλεξάνδρεια και Μελίκη. Στο κείμενο αυτό διαβάζει κανείς τα όσα σε γενικές γραμμές είπαν οι βουλευτές, μια ουδέτερη καταγραφή των όσων ακούστηκαν από πολίτες και εκπροσώπους φορέων και τέλος κλείνει με μια "διαπίστωση" ότι οι πολίτες έμειναν τόσο πολύ ευχαριστημένοι που πήγαν οι βουλευτές στις ομιλίες αυτές που ...ξέχασαν τα όσα προεκλογικά είχε υποσχεθεί ο Σύριζα.

Είναι προφανές ότι η προσπάθεια της ΝΕ Ημαθίας του Σύριζα είναι καλή. Γνωρίζει την παθογένεια των περισσότερων μέσων ενημέρωσης της Ημαθίας που αναπαράγουν με κλειστά μάτια όλα τα κείμενα που τους αποστέλλονται. Άμα έστελναν και φωτογραφίες θα δημοσιεύονταν κι αυτές και το κείμενο θα ήταν πληρέστατο.
Ωστόσο, και τα στελέχη του Σύριζα στην Ημαθία γνωρίζουν ότι πολιτική μόνο με επικοινωνία δε γίνεται. Χρειάζονται και πρακτικά αποτελέσματα και αυτά ακόμα δεν έχουν προκύψει.

Εδώ είναι η ανακοίνωση- ρεπορτάζ της ΝΕ Ημαθίας του Σύριζα:

 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αριστεροί τις πλάκας, να γνωρίζεται ότι η αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί , και εσείς σε αυτό έχετε μεταπτυχιακό.

Ανώνυμος είπε...

Πατριώτες συγχαρητήρια !!!! Ξεπουλήθηκε και ο ΑΣΤΕΡΑΣ Βουλιαγμένης!!! Για ένα κομμάτι ψωμί. Και εσείς το χαβά σας. Κάντε αντίσταση με παπαριές. Ντροπή σας.