Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Άδικη η προσωπική κριτική στον Αντωνίου- Ο ίδιος είναι συνεπής, άλλοι δεν είναι... / σχόλιο και βίντεο

Διακρίνω εσχάτως ένα μένος, μια επίθεση που προσλαμβάνει προσωπικά χαρακτηριστικά, εναντίον του Χρήστου Αντωνίου που είναι δυο μηνών βουλευτής του Σύριζα στην Ημαθία. Ο Αντωνίου είναι γνωστός στην πόλη της Αλεξάνδρειας στην οποία κατοικεί εδώ και 25 και πλέον χρόνια και στην οποία δραστηριοποιείται κοινωνικά και πολιτικά με συνέπεια από την πρώτη στιγμή. Ποτέ δεν έκρυψε τις απόψεις του και με....
συνέπεια τις υποστηρίζει και πολλές ήταν οι φορές που σύντροφοί του τον χαρακτήριζαν "δεξιό" με δεδομένο ότι προέρχονταν από το  ΚΚΕ εσ., το κόμμα του Κύρκου.
Ωστόσο, όταν ο Κουβέλης και οι συν αυτώ έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αντωνίου έμεινε προς έκπληξη  των παλιών του συντρόφων. Έμεινε και με παρουσία στις δράσεις που είτε ελέγχονταν από τον Σύριζα είτε ήταν εντός πλαισίου λειτουργούσε ως παράγοντας ηπιότητας και λογικής.
Στις δημοτικές εκλογές του 2014 λειτούργησε ως ο χαμάλης της παράταξης αν και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Δεν έτρεξε για να μαζέψει σταυρούς και βρέθηκε στην τρίτη θέση. Ο ίδιος ήταν απασχολημένος να φτιάχνει το πρόγραμμα και να ασχολείται με τα οργανωτικά.
Στις εκλογές του 2012 δεν έκανε παραγοντισμούς και δεν ήταν στην λίστα των υποψηφίων. Από την στιγμή που ο Σύριζα έγινε αξιωματική αντιπολίτευση και ο Αντωνίου αναπληρωτής γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής το τρέξιμο αυξήθηκε και η κομματική του νομιμοφροσύνη επίσης.
Ποτέ δεν υποστήριξε τίποτα περισσότερο από αυτά που έλεγε η λογική του. Ποτέ δεν μίλησε για σκίσιμο μνημονίων. Ποτέ δεν είπε ότι θα κρατικοποιηθούν οι τράπεζες και η ΕΒΖ για παράδειγμα. Ποτέ δεν μίλησε ότι η εκλογή του Σύριζα στην κυβέρνηση θα ανοίξει τον δρόμο για τον σοσιαλισμό στην χώρα μας.

Αντιθέτως, τον θυμάμαι στο Νησέλι παρουσία της Λίτσας Αμανατίδου και του τότε γραμματέα της ΝΕ Ημαθίας Δ. Χαμπίδη να λέει σε σχετική ερώτηση ότι ο Σύριζα δεν πρόκειται να άρει μέτρα που ψηφίζει και εφαρμόζει η κυβέρνηση Πασόκ- ΝΔ διότι απλώς δεν θα μπορεί να το κάνει. Τόσο απλά γιατί δεν ...Χάρι Πότερ, είχε πει χαρακτηριστικά.

Τότε, είχε και πάλι κατηγορηθεί από τους δήθεν αριστερούς του Σύριζα ότι είναι πολύ δεξιός. Ωστόσο, αυτός έλεγε τότε αυτά που σήμερα γίνονται και οι δήθεν αριστεροί του Σύριζα εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα με τους βερμπαλισμούς τους και τις εισοδιστικές λογικές τους.

Ναι, αναφέρομαι στους Λαφαζάνηδες του Σύριζα που εγκαλούσαν τους ΚΚΕ και τους ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους έκαναν κριτική γιατί δεν πάνε όλοι μαζί στον Σύριζα να τον αλλάξουν από μέσα. Λες και δεν ήξεραν ότι οι λογικές του Αντωνίου ήταν πλειοψηφία διότι αυτές είχαν απήχηση στον κόσμο. Και αυτό φάνηκε με το 85% του λαού να ψηφίζει την πάση θυσία ΕΕ και ευρώ.

Λοιπόν, ο Αντωνίου σήμερα ως βουλευτής δεν κάνει προσωπικά τίποτα άλλο από όσα έλεγε χρόνια τώρα. Από το 2012 μέχρι σήμερα. Μπορεί να του ασκηθεί κριτική για τα όσα έλεγε το κόμμα του επίσημα από τότε μέχρι σήμερα αλλά ο ίδιος προσωπικά ποτέ δεν τα υποστήριξε δημόσια διότι πολύ απλά δεν τα πίστευε.
Κριτική λοιπόν αλλά όχι ανθρωποφαγία που εν τέλει είναι άδικη....

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση στο Νησέλι και θα καταλάβετε τί λέω:

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό το σχόλιο για τον Χρήστο που ειναι φίλος σου αλλά αδικείς τη ΛΑΕ
Εγώ πήγα με την ΛΑΕ γιατί θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάχθηκε και πρόδωσε τον λαό που τον εμπιστεύθηκε. Τι να κάναμε; Να μέναμε; Να φεύγαμε το 2012; Τότε δεν θα μας έλεγαν προδότες;
Ο Χρήστος είναι ήπιων τόνων όπως λες και αγαπητός σε όλους εμάς που τον γνωρίζουμε. όμως θα του κάνουμε κριτική για όσα κάνει ως βουλευτής. Όχι προσωπική επίθεση αλλά πολιτική.
Ένας αναγνώστης πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε χρήστο? Αρχισες τις κλαψες? Ελεος. Ασχετα με το βίντεο που υπάρχει στην ανάρτηση, δες και το παρακάτω :

https://www.youtube.com/watch?v=-u4o9ya1HIs

Είπες κάτι κύριε που ρουφάς απο το αίμα μου τουλάχιστον 5 χιλιάρικα τον μήνα.
Παραιτήσου απο τον μισθό σου και μετά θα σε παραδεχθώ.
Αλλά είναι πολλά τα λεφτά άρη.
Κατάλαβες κύριε χρήστο πινόκιο?
Οπότε αει και μπιπ.
Ξυπνήσαμε χρηστάρα.
Εσυ καλά τα είπες, αλλά τα ίδια και καλύτερα λέει ο δούλος αρχηγός σου.
Οπότε χρήστο - καϋλα διάλεξε :
1. να παραιτηθείς και να χάσεις τον πλουσιο μισθό σου?
2. να παραιτηθείς απο βουλευτης και να κρατήσεις την έδρα σου?
3.να πεις οτι ησουν ο MEGA ψευταρας?
4. Να πεις οτι αλλο αρχηγος , αλλο εγω?
5. Να πεις εγω τα ελεγα και ο αρχηγος δεν με ακουγε?
6. Να πεις σας φλομοσα στο ψεμα για να ειμαι βουλευτης με παχυλο μισθο και σας γραφω ολους εκει που ξερετε.
7. Σας εχω ολους γραμμενους στα φρυδια και δεν πατε να ΜΠΙΠ?

Διαλεξε μια απαντησε ρε πεταμενε και πες μου , εμενα τον φτωχο πως θα επιβιωσω.
Λεγε ρε κλαψα των 7-8000 ευρω τον μηνα με εμενα που δεν εχω μια.
λεγε ρε ντεμεκ αριστερε.
Χρηστο σε ψηφισα, αλλα καλυτερα ψοφα. Πιο αριστερος ψοφας. Οποτε εσυ επειδη εισαι αντικειμενικος δεξιος, συγνωμη, αριστερος, ψοφα ρε και αει παρατα μας στην φτωχεια μας.
Ξεφτυλα της δεκαρας,
Ουστ ρε
Ντροπη σου ντεμεκ επαναστατη της δεξιας τσεπης.
Ευχομαι να περασει το σχολιο της πικρας μου ο Κος Μοχλας.

Ανώνυμος είπε...

Βασικά αυτό που με εκνευρίζει αφάντασα εκεί στον σύριζα είναι ότι αντί να κάνετε έστω κάποια λόγια πράξεις , π.χ. φοροδιαφυγή γνωστών - άγνωστων καταχραστών του δημοσίου, πουλάτε και τρέλα. Νομίζετε ότι κάνετε αντίσταση ενώ τα υπογράφετε όλα χωρίς την παραμικρή κόντρα με τους ευρωπαίους αφέντες σας. Μιλιά δεν βγάζετε και μετά το παίζετε τρελίτσα. Αυτό είναι που εκνευρίζει αφάνταστα. Μέρες μετράτε δυστυχώς ή ευτυχώς. Απλά σε αυτές τις μέρες προσπαθείστε να κάνετε έστω το αυτονόητο. Πιάστε τους κλέφτες ή έστω κάποιους απο αυτούς. Σημαία σας ήταν η διαπλοκή στα ΜΜΕ και εκεί τίποτα. Απο φανφάρες χορτάσαμε.
Τα δεόντα.

Ανώνυμος είπε...

http://parallaximag.gr/thessaloniki/maties-ston-poli/otan-astinomia-evgale-ta-kastana-ap%CE%84ti-fotia/

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ . ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΞΙΖΕΙ. ΕΤΣΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

12 Δεκεμβρίου 2015 - 10:41 π.μ. σωστός ο φίλος.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ 2.276.000ΣΥΝ/ΧΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΡΕΣΚΟ ΝΕΟ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ -ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΕΝΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ====ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Κ. ΧΑΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ=ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ