Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Σίγουρη "τριάδα" υποψήφιων βουλευτών Ημαθίας με το ΠΟΤΑΜΙ οι Πετρομελίδης, Τόλιος και Μοσχόπουλος

Πετρομελίδης- Τόλιος-  Μοσχόπουλος
Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι υποψήφιοι με το ΠΟΤΑΜΙ του Θεοδωράκη θα είναι ο δικηγόρος της Αλεξάνδρειας Γιάννης Μοσχόπουλος, ο πολιτικός μηχανικός από την Βέροια Τάσος Τόλιος και ο εκπαιδευτικός Βασίλης Πετρομελίδης.


Ήδη οι παραπάνω έχουν ειδοποιηθεί από την.... κεντρική ηγεσία να αποστείλουν τα βιογραφικά τους ώστε να περιληφθούν στις ανακοινώσεις που θα κάνει το κόμμα για κάθε νομό.
Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι "το Ποτάμι" έχει πληθώρα ενδιαφερομένων για να κλείσει το ψηφοδέλτιο που θα ανακοινωθεί εντός των ημερών

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μοσχοπουλος? Δικηγορος της Εθνικης Τραπεζας εαν θυμαμαι καλα? Της τραπεζας που απο φετος η νδπασοκ και το mega ποταμι θα βγαλουν τα σπιτια του κοσμακη σε πλειστηριασμο. Χμ, λες?
Επισης επειδη ο εν λογω κυριος παρουσιαζεται ως ο ιστορικος της πολης μας, Εχει να μας πει τις θεσεις του ποταμιου σχετικα με την εξωτερικη πολιτικη? Διοτι το προγραμμα τους που το ΔΙΑΒΑΣΑ ( δεν ειμαι χρυσοχοϊδης) το μονο που δεν τον νοιαζει ειναι η Ελλαδα . Συγνωμη αλλα πλεον προσπαθουν να βαλουν τοσα φρενα στον Συριζα που δεν παιζονται. Συγνωμη μπομπολα εεεε, mega ποταμι θελω να πω.
ΣΥριζα δαγκωτο (Καποιος που ψηφιζε νδ καποτε).
Συριζα δαγκωτο. Ο βρεγμενος δεν φοβαται ΟΥΤΕ την βροχη, ουτε τα ποταμια, ΟΥΤΕ την εθνικη(τραπεζα).
Επισης Κε μοσχοπουλε επειδη το παιζετε και λιγο μακεδονομαχος, τι θεση εχει το κομμα σας σχετικα με το γειτονικο κρατος που θελει τον ορο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην ονομασια. Σας το ρωταω επειδη γραφετε για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Για ποια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ γραφετε ? Εαν επιτρεπεται φυσικα.