Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ο Χρ. Αντωνίου (υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) με κλιμάκιο στην Λαϊκή αγορά / Η εκλογή του ως βουλευτή δίνει στην περιοχή πλεονέκτημα

Εξόρμηση στην αγορά της Αλεξάνδρειας αλλά και στην Λαϊκή Αγορά έκαναν σήμερα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή του κόμματος Χρήστο Αντωνίου και μοίρασαν υλικό αλλά και ....συνομίλησαν με τους συμπολίτες.
Η υποδοχή που βρήκαν ήταν θερμή και κοινή ήταν η αίσθηση ότι η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη και πλέον το ζητούμενο είναι να γίνουν πράξη οι προεκλογικές δεσμεύσεις.
Τα προβλήματα που ετέθησαν από τους επαγγελματίες είναι λίγο πολύ γνωστά και αναμενόμενα. Η ακρίβεια, η ανεργία, το ακριβό πετρέλαιο, οι δόσεις και οι παράλογοι φόροι, το χτύπημα των λαϊκών αγορών, η εξαθλίωση. Όλα αυτά δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που καλείται ο ΣΥΡΙΖΑ ως αυριανή κυβέρνηση να διαχειριστεί προς όφελος των αδύνατων οικονομικά στρωμάτων, προς όφελος του κόσμου της εργασίας.

Ο Χρ. Αντωνίου, ως μοναδικός υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ από την περιοχή του δήμου Αλεξάνδρειας είναι προφανές ότι αναλαμβάνει μεγάλο βάρος ευθύνης να διεκδικήσει λύσεις για τα φλέγοντα, για τα άμεσα και τρέχοντα ζητήματα του τόπου. Ο ίδιος δεσμεύτηκε προσωπικά ότι εφόσον εκλεγεί και με την συνεργασία των άλλων συναδέλφων του θα κάνει τα πάντα ώστε να δοθούν λύσεις, οι λύσεις που και αυτός πάλεψε όλο το προηγούμενο διάστημα.
Από  την πλευρά τους οι πολίτες του δήμου Αλεξάνδρειας με την ψήφο τους στον Χρ. Αντωνίου είναι προφανές και αυτονόητο ότι τον καθιστούν υπεύθυνο για την πορεία του τόπου. Δίνοντάς του δύναμη και εκλέγοντάς τον βουλευτή αποκτούν ένα χρήσιμο εργαλείο διεκδίκησης. 






οι φωτογραφίες από το alexandriamou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: