Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Στον Γκυρίνη αύριο το μεσημέρι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Αύριο το μεσημέρι αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος και κομματικά στελέχη θα επισκεφθεί το δημαρχείο Αλεξάνδρειας όπου θα τους δεχτεί ο δήμαρχος και τα μέλη της διοίκησης 

Τα στελέχη και οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ θα.... συζητήσουν με τον δήμαρχο Π. Γκυρίνη για τα τοπικά προβλήματα και τα προβλήματα της αυτοδιοίκησης γενικότερα και αναμένεται ο δήμαρχος να θέσει υπόψη τους τα χρονίζοντα προβλήματα του δήμου Αλεξάνδρειας καθώς επίσης και τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης λύσης.

Να σημειωθεί ότι η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο της παρουσίασης του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξάνδρεια. Εμείς ως Τοπικά ΧΡΟΝΙΚΑ θα είμαστε παρόντες και θα σας μεταφέρουμε αναλυτικό ρεπορτάζ, σχόλια και ...παραλειπόμενα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα ψωνίσαμε από σβέρκο. Καλές είναι οι δημόσιες σχέσεις, αλλά μέχρι εκεί. Τι περιμένουν άραγε οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ από το δήμαρχο? ΦΟΥΜΑΡΑ τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο. Ο άνθρωπος που πρόδωσε ομοϊδεάτες του θα υπολογίσει τους συριζαίους? Τι απέδειξε κατά την κατανομή αξιωμάτων των διαφόρων υποτροπών του Δήμου και των διαφόρων επιχειρήσεων? Ότι δούλεψε με καθαρά κομματικά κριτήρια , αλλά και όχι μόνο αυτό, τοποθέτησε άτομα του στενού κομματικού του σωλήνα που πρόσκεινται στο ψηφοδέλτιο του. Αλλά την δεύτερη Κυριακή ζητούσε έμμεσα και έμμεσα την στήριξη των ψηφοφόρων του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό με πολύ επιεικείς όρους ονομάζεται ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ Όμως όπως λέει και φιλόσοφος λαός ο λύκος και εάν γέρασε και άλλαξε τη μορφή του μήτε τη τρίχα άλλαξε μήτε την κεφαλή του. Ο Δήμαρχος είναι πολύ κατώτερος των περιστάσεων και η επίσκεψη των συντρόφων υποψηφίων δεν έχει κανένα νόημα πέρα από τη εθιμοτυπία , ‘άλλωστε στο Δήμο το μεγάλο αφεντικό είναι ο Τασσιόπουλος ο Δήμαρχος και οι περί αυτού απλά παρίστανται.

Ανώνυμος είπε...

Η ασχετοσύνη πάει σύννεφο και απορώ.
Άρες μάρες κουκουνάρες.
Υπάρχουν και γιατροί ξέρεις στην πόλης μας που δίνουν χάπια. Πάνε σε κανέναν μήπως βρεις γιατριά

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΑΕΙ