Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Γιοβανόπουλος ο κολωτούμπας: Χαμαιλέοντας ο Σαμαράς

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ πλέον, και μέχρι πριν λίγους μήνες βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, Κ. Γιοβαννόπουλος πριν λίγους μήνες έβγαινε και δήλωνε τα μύρια όσα κατά του Σαμαρά και των υπουργών του. Τώρα, τον υμνολογεί και στρατεύτηκε υπό τις οδηγίες του ...χαμαιλέοντα.
Δείτε το βίντεο και αρχίστε τα
...."γαλλικά".


11 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Παιρνει 10 Αρίστα στην κλιμακα κωλοτουμπας " Νικος Μπρουσκελης"

Ανώνυμος είπε...

Πιο ξεφτυλας πεθαινεις. Τι ειναι τουτο ρε που θελει να γινει και βΟλευτης?

Ανώνυμος είπε...

Ο αποστάτης βολευτής, εκλεγμένος με τους ΑΝΕΛ και πλέον ενταγμένος στη ΝΔ και υποψήφιος της στην Ημαθία, αυτοπεριγράφεται και περιγράφει ονομαστικά τον Σαμαρά,τωρινό αρχηγό του.ΕΜΕΤΟΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου ρε κωστάκη καϋλα. χαχαχαχα. Τα μνημόνια θα τα σχίσει ο σαμαράς ή όχι ? χχαααχαχα

Ανώνυμος είπε...

Πάει καλά το άτομο? Μιλάμε για ΤΟΝ @αλακα.

Ανώνυμος είπε...

Re εσείς αντιμνημόνικος δεν ήταν? Αυτός δεν έβριζε τον σαμαρογκαβό? Αντε στα τσακίδια ρε πουλημένε. @αμώ την ώρα που σε ψήφισα. Ντεμέκ αντιμνημονιακέ. Ουστ ρεεεεεεεε.
Συριζα δαγκωτό άχρηστε . Τελικά που είσαι? Στους Ανελ ή στην νδπασοκ? Κοψε το νδ και μένει το υπόλοιπο άσχετε. ΑΛλα πρόσεχε το καλάμι που καβάλησες όταν πήγες Αθήνα . Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά σου. Πόσο είναι το καλάμι ρε?

Ανώνυμος είπε...

Ο γιοβανοπουλος καλα τα λεει. Ψαχνει καριερα σε τσιρκο. Το MEDRANO ψαχνει. Ο @ωλοτουμπας ειναι εδω.

Ανώνυμος είπε...

αξιοπρεπής -ής -ές [aksioprepís] Ε10 : 1.ANT αναξιοπρεπής. α. που τον χαρακτηρίζει ο σεβασμός στους κανόνες που καθορίζουν τη σωστή συμπεριφορά, τόσο στους τύπους όσο και στην ουσία: ~ άνθρωπος. β. που ταιριάζει σε αξιοπρεπή άνθρωπο: ~ συμπεριφορά / στάση. Aξιοπρεπές ύφος. 2. ~ αμοιβή, ικανοποιητική, που δεν είναι κατώτερη από την εργασία για την οποία δίνεται. αξιοπρεπώς ΕΠIΡΡ.
[λόγ. < αρχ. ἀξιοπρεπής, ελνστ. ἀξιοπρεπῶς]

Πηγή : ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάνος Καμμένος όχι μόνο αρνήθηκε να ανταλλάξει χειραψία με τον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ και νυν υποψήφιο με τη ΝΔ, Κώστα Γιοβανόπουλο, όταν ο τελευταίος του έτεινε το χέρι, αλλά…συνάντησε την αδιαφορία από τον Πάνο Καμμένο που παρέμεινε με σταυρωμένα χέρια και -σύμφωνα με μαρτυρίες- είπε στον Γιοβανόπουλο: “Σε προδότες και δοσίλογους δεν δίνω το χέρι μου”!!

Το συμβάν συνέβη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρόεδρου των ΑΝΕΛ στον ιερό ναό του Αγ.Αντωνίου που είναι πολιούχος της πόλης, όπου παραβρέθησαν πλήθος υποψηφίων βουλευτών.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙΟΒΑΝΝΟΠΟΥΛΕ