Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: Η ΝΔ έχει πάρει οριστικό διαζύγιο με την αλήθεια

Είναι πλέον πασίδηλο σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία πως η ΝΔ έχει πάρει οριστικό διαζύγιο με την αλήθεια.

Αρχικά μας σέρβιρε το ξαναζεσταμένο φαγητό του φόβου, κατόπιν σκέφτηκε να πείσει τους ψηφοφόρους για την υπεροχή του οικονομικού της προγράμματος και γέλασε κάθε πικραμένος…

Κοινή συνισταμένη της προεκλογικής της τακτικής είναι τα ασύστολα ψεύδη, αφορολόγητα γαρ, και η....
 κατασυκοφάντηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι υποψήφιοι της ΝΔ στην Ημαθία, προεξάρχοντος του κ. Τσαβδαρίδη, ο οποίος μάλιστα, προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, «ανακάλυψε» κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν επέδειξε, όμως, ο κ. Τσαβδαρίδης τις ίδιες ανακαλυπτικές δεξιότητες για την κρυφή ατζέντα της ΝΔ του 2012, τότε που ο κ. Σαμαράς την επαύριον κιόλας των εκλογών εγκατέλειψε τις εξαγγελίες των Ζαππείων και τα περί επαναδιαπραγμάτευσης για να εφαρμόσει την πιο σκληρή, άγρια κι απάνθρωπη εκδοχή του μνημονίου.

Αλλά, επειδή οι υποψήφιοι της ΝΔ αρέσκονται να σχολιάζουν δηλώσεις υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, θα είχε ενδιαφέρον να σχολιάσουν και τις παρακάτω δηλώσεις των δικών τους στελεχών:
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Υπουργός Ναυτιλίας της ΝΔ για το θέμα του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων: «Όποιος δεν έχει να πληρώσει για το ακίνητό του, να το πουλήσει».

Γιώργιος Καισάριος, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β΄ Αθήνας σε άρθρο του (http://www.capital.gr/jArticle.asp?id=2187305) αναφέρεται στη δυνατότητα τυπώματος χρήματος από την Τράπεζα της Ελλάδας, “ως κομμάτι της λύσης για την υπερχρέωση της Ευρώπης”: «Ναι, οι περιφερειακές τράπεζες μπορούν να τυπώσουν χρήμα υπό την πιο πάνω ερμηνεία. Το ανακαλύψαμε οι περισσότεροι από εμάς το 2010, όταν η κεντρική τράπεζα της Ιρλανδίας τύπωσε ξεχωριστά από το ευρωσύστημα περίπου 80 δισ. Ευρώ».
Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: