Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Μην εκτίθεστε άλλο, φτάνει με τις υπερβολές / Η τριάδα των νεοδημοκρατών της Ημαθίας διαγκωνίζονται για τις ...αποζημιώσεις


Τρεις μέρες πριν τις εκλογές και οι νεοδημοκράτες βουλευτές της Ημαθίας κονταροχτυπιούνται για να.... δείξουν ότι ο ένας είναι πιο "φιλοαγρότης" από τον άλλον. Επιδίδονται σε έναν, περασμένων εποχών, πόλεμο ανακοινώσεων, με τίτλους απείρου κάλλους και κείμενα βγαλμένα χωρίς φαντασία και που μυρίζουν ναφθαλίνη, επιχειρούν να προσελκύσουν σταυρουδάκια.

Οι τριάδα των Τσαβδαρίδη, Βεσυρόπουλου και Μπατσαρά ξαμολήθηκαν τις μέρες αυτές και φωνάζουν ότι σ΄ αυτούς οφείλεται το γεγονός ότι θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους ροδακινοπαραγωγούς από την Ε.Ε εξ αιτίας του εμπάργκο.
Μιλάμε για μια ενέργεια της κυβέρνησης εξ αρχής αισχρή που πάει με ηλίθια τερτίπια να αναστρέψει το κλίμα που είναι αρνητικό μεταξύ του αγροτικού πληθυσμού. Ενός τμήματος του λαού που εξ ορισμού είναι συντηρητικό και διαρκείς εκλογικοί πελάτες της ΝΔ.

Οι τριάδα των απερχόμενων βουλευτών στη μάχη του σταυρού λένε χοντράδες και υπερβολές. Γιατί, αν μη τι άλλο, υπερβολή είναι να ισχυρίζονται όλοι αυτοί ότι η αποζημιώσεις καταβάλλονται γιατί το απαίτησαν οι ίδιοι. Λίγο φρένο στις ...υπερβολές δε βλάπτει. Μην εκτίθεστε άλλο...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τις αποζημιωσεις τις δινει Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΑΠΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ. Κανεις βουλευτης - κομμα - κομματοσκυλο δεν τις δινει. Απλα τιτς εδωσε η ευρωπαικη ενωση λογω εκλογων. Φτανει με το παραμυθι. Ο σαμαρας δεν εχει καμια σχεση με αυτο. Ενισχυση θα παρουν και αλλα κρατη - μελη της ΕΕ. Αντε και στα τσακιδια που δωσατε - παλεψετε βουλευτες, βΟλευτες της νδουλας. Νδουλα την καταντησατε ξεφτυλες. Αλλα το κακο ειναι οτι ειστε ολοι σας βολεμενοι @ωλοι. Ειπε κανεις κατι?

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμος

Ανώνυμος είπε...

Αντε γεια..................