Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

VIDEO- ΣΥΡΙΖΑ: Με αέρα νικητή ολοκλήρωσε στην Βέροια τον προεκλογικό του αγώνα στην Ημαθία

Με κεντρική ομιλία στην Βέροια ολοκλήρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ την προεκλογική του εκστρατεία στην Βέροια. Το κλίμα στην αίθουσα του Σταρ έδινε εικόνα νικητή και...
το κεντρικό στοιχείο τόσο των ομιλητών όσο και του κοινού ήταν ότι μια νέα ημέρα θα ξημερώσει την Δευτέρα και η ελπίδα που τόσο έλειψε από τους πολίτες αυτής της χώρας, θα επιστρέψει για να απαλύνει τις πληγές που άφησαν το μνημόνιο και η λιτότητα.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Μαριάνθη Τουτουντζίδου, η οποία παρουσίασε και τους έξι υποψηφίους βουλευτές (Χρήστο Αντωνίου, Φρόσω Καρασαρλίδου, Κώστα Λαπαβίτσα, Γιώργο Ουρσουζίδη, Εύη Παπαγιαννούλη και Δημήτρη Χαμπίδη). 
Αμέσως μετά, οι υποψήφιοι έλαβαν τον λόγο, άσκησαν κριτική στις προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για τις πολιτικές λιτότητας που επέβαλαν στην Ελληνική Κοινωνία και στάθηκαν στα άμεσα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να δώσει "ανάσες" στους Έλληνες πολίτες. 

Όπως στη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια, οι υποψήφιοι βουλευτές εξέφρασαν τη βεβαιότητα για τη μεγάλη ΝΙΚΗ και την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσαν το λαό της Ημαθίας να δώσουν στο ΣΥΡΙΖΑ καθαρή, πεντακάθαρη εντολή διακυβέρνησης, να δώσουν στο ΣΥΡΙΖΑ ευρύτατη αυτοδυναμία, τονίζοντας πως αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοδυναμία του λαο.
πηγή: Πληροφοριοδότης

------------------------------------------------------------------------------

τα βίντεο είναι από την σελίδα:  http://ammosimathia.blogspot.gr













Δεν υπάρχουν σχόλια: