Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ευχάριστη έκπληξη για το ΠΑΣΟΚ η υποψηφιότητα Γ. Απατσίδη / Ανάσχεση σε διαρροές προς ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί σε αρκετούς συμπολίτες να προκάλεσε έκπληξη η υποψηφιότητα του Γιάννη Απατσίδη με το ΠΑΣΟΚ αλλά αυτή η έκπληξη μεταβλήθηκε σε ευχάριστο γεγονός αφού πλέον, μέσα σε πολύ λίγες μέρες, όλοι έχουν αντιληφθεί ότι η δική του παρουσία αποτελεί ένα δυναμικό και δυνατό μέσο ανάσχεσης της φθοράς του κόμματος. Μια φθορά που κυρίως είχε ως κύρια κατεύθυνση “διαφυγής” τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η υποψηφιότητα του Γ. Απατσίδη ήταν ό,τι πιο ευχάριστο θα μπορούσε να συμβεί στο ιστορικό αυτό κόμμα για την...
περιοχή και επιτεύχθηκε κυρίως βασιζόμενη αφενός στο ένστικτο της πολιτικής αυτοσυντήρησης του ΠΑΣΟΚ αλλά και στην διάθεση για “ανταπόδωση” από τον υποψήφιο δεδομένου ότι ολόκληρη τη ζωή του μετέχει και δρα στον εν λόγω πολιτικό χώρο χωρίς ανταλλάγματα και αντιπαροχές. Μ΄ άλλα λόγια, ο Γ. Απατσίδης αποφάσισε να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ διότι το ένιωθε ως χρέος προς τον χώρο αυτόν, ένα χρέος που έχει να κάνει με την άποψή του ότι το ΠΑΣΟΚ έχει, στην σαραντάχρονη πορεία του στα πολιτικά πράγματα της χώρας, βάλει την σφραγίδα του στην εξέλιξή της και στην πρόοδό της.

Ο ίδιος, στις συζητήσεις που κάνει με τους συμπολίτες του, δεν αρνείται τις παθογένειες και τα όσα άσχημα έχουν συμβεί κατά την μακρόχρονη διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο, επισημαίνει ότι το ισοζύγιο είναι απολύτως θετικό υπενθυμίζοντας στους συνομιλητές του την εικόνα της Ελλάδας στις αρχές του ΄80 και την συγκρίνει με την εικόνα της χώρας σήμερα. “Η πρόοδος είναι αναμφισβήτητη” λέει.

Ο Γ. Απατσίδης θήτευσε πρόσφατα ως δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας και ομολογουμένως τίμησε τον ρόλο και την αποστολή του. Ως σύμβουλος και τις δυο τετραετίες της αντιπολίτευσης άσκησε δημιουργική και χρήσιμη κριτική και παγιώθηκε στην τοπική κοινωνία η αντίληψη ότι η γνώμη του έχει βαρύτητα. Επίσης, το όνομά του έπαιξε σημαντικό ρόλο κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο όταν υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να ηγηθεί δημοτικής παράταξης για τον δήμο Αλεξάνδρειας. Ωστόσο, για διάφορους λόγους δεν προχώρησε και στήριξε με όλες του τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου.

Βέβαια, ουδείς μπορεί να λησμονήσει την πολύχρονη συμμετοχή του στα κοινά της πόλης της Αλεξάνδρειας και ειδικότερα ως πρόεδρος ή μέλος των διοικήσεων της πάλαι ποτέ κραταιάς ποδοσφαιρικής ομάδας της Αλεξάνδρειας. Όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι αναπολούν το πρωτάθλημα που πήρε πριν από χρόνια η ομάδα της πόλης και η άνοδός της στην μεγαλύτερη κατηγορία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

....άρα ευχάριστη έκπληξη και για τη ΝΔ!!

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλω Κε Μοχλα εαν μπορειτε να ανεβασετε το παρακατω βιντεο :

Επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς από βουλευτή της νέας Δημοκρατίας Κατά Σαμαρά :

https://www.youtube.com/watch?v=VU85EeHcfSc