Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Ημαθία - “Ανοίγουμε το δρόμο της λαϊκής αντεπίθεσης”

Το ψηφοδέλτιο της στην Ημαθία παρουσίασε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΜΑΡΣ (Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση). Κεντρικός ....
ομιλητής ήταν ο πανεπιστημιακός καθηγητής του Α.Π.Θ., υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γιώργος Γρολλιος. 
Κατά την παρουσίαση ασκήθηκε έντονη κριτική στη συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος όπως τονίστηκε είναι εναρμονισμένος στις επιταγές της αστικής τάξης και στη λογική της διαχείρισης. Για τη Νέα Δημοκρατία ο κεντρικός ομιλητής είπε ότι εμφανίζει ακροδεξιά χαρακτηριστικά. Χαρακτήρισε το "ΠΟΤΑΜΙ" κόμμα των εργολάβων και το ΚΙΔΗΣΟ ως αμερικανόφερτο. 
Το πραγματικό δίλημμα, όπως τονίστηκε δεν είναι “όβος ή ελπίδα”αλλά να ανοίξει ο δρόμος για τη λαϊκή αντεπίθεση. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδεχθεί το”δόγμα ανήκωμεν στη ΔΥΣΗ” και το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης μια παραλλαγή νεοφιλελευθερισμού που στην πραγματικότητα στοχεύει στην αναδιανομή της φτώχειας. Βρισκόμαστε στην αρχή του τέλους των ψευδαισθήσεων.  

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν πρόκειται να δώσει ούτε μια μέρα ανοχή στην κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Σε ότι αφορά τις συνεργασίες τονίστηκε ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει απευθύνει κατ' επανάληψη κάλεσμα για συζήτηση.  
Αναφερόμενος στο ΚΚΕ ο ομιλητής είπε ότι “επαγγέλλεται αλλαγές για τη δευτέρα παρουσία” και εφαρμόζει λογικές απομονωτισμού.  
Το πρόγραμμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι πρόγραμμα ρήξης και λαϊκής αντεπίθεσης.

πηγή: www.verianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: