Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

VIDEO- Ο Καμμένος για Γιοβαννόπουλο: Στον τόπο αυτόν είναι γνωστό το τέλος των προδοτών και των δοσιλόγων

Δήλωση και μάλιστα αποκλειστική πήρε ο Δ. Καρολίδης από τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. Πάνο Καμμένο σχετικά με τον πρώην συνεργάτη του και πρώην βουλευτή του κόμματος Κ. Γιοβαννόπουλο που ως γνωστόν έκανε μια μεγαλειώδη κωλοτούμπα και εντάχθηκε στην ΝΔ και στις εκλογές αυτές είναι υποψήφιος.
Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. μίλησε σκληρά για....
τον πρώην βουλευτή του κόμματος και είπε ότι "οι προδότες στον τόπο αυτόν έχουν γνωστό τέλος".
Λίγη ώρα πριν, στην Βέροια και μέσα στην εκκλησία όπου ο Π. Καμμένος είχε παραστεί για να τιμήσει τον πολιούχο της πόλης, απέφυγε επιδεικτικά να τείνει το χέρι προς τον Κ. Γιοβαννόπουλο αφήνοντάς τον ...σύξυλο

Δείτε το βίντεο:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΜΜΕΝΕ.ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ;ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΊΘΕΤΟ ΣΟΥ:ΚΑΜΜΕΝΟΣ..

Ανώνυμος είπε...

Μίλησε και ο κύριος ΤΙΠΟΤΑ!! Ο τύπος αυτός που ζητά την δική μου ψήφο, αλλά με προτρέπει με την ηλίθια δήλωση του να κλειδώσω στα σπίτια την ημέρα των εκλογών τον παππού μου και τα αδέλφια του που πολέμησαν το φασισμό. Α να χαθείς καμμένε που κριτικάρεις όλους εκτός από τον εαυτούλη σου και το ποιο γελοίο βάζεις όρους και κόκκινες γραμμές στο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ 2,7 θα κάνει κουμάντο στο 32% . Ληγμένα χάπια παίρνεις, η όντως είσαι ψεκασμένος?

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΤΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΣΑ ΕΙΔΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ===================================