Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ο δήμαρχος Π. Γκυρίνης και οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης στην ΕΒΖ για το ομόφωνο ψήφισμα του συμβουλίου / Τι είπε ο δήμαρχος

Π. Γκυρίνης
Την Τρίτη το πρωί ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας συνοδευόμενος από τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της ΕΒΖ στην Θεσσαλονίκη όπου και επέδωσαν το ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου με το οποίο καλούνται οι αρμόδιοι να κάνουν ό,τι επιβάλλεται ώστε να παραμείνει ανοιχτή και εν λειτουργία.

Ο Π. Γκυρίνης κατά την επίδοση του ψηφίσματος στην γενική διεύθυνση της εταιρίας τόνισε ότι το.... εργοστάσιο Πλατέος που παραμένει ανοιχτό, το μοναδικό από τα αρχικά πέντε της ΕΒΖ, πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί προς όφελος της τευτλοπαραγωγής, των αγροτών και της τοπικής- εθνικής οικονομίας.
Παράλληλα, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας επισήμανε ότι πρέπει να βρεθεί μια κοινή γραμμή μεταξύ εργαζομένων και παραγωγών που ως αλυσίδα στο ίδιο κύκλωμα παραγωγής και επεξεργασίας ο ένας χρειάζεται τον άλλον.

Να σημειωθεί ότι κατά την επιστροφή ο δήμαρχος μαζί με τον Χρ. Αλευρά επισκέφθηκαν το εργοστάσιο στο Πλατύ όπου και συνομίλησαν με τον νέο διευθυντή του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τους ιδικούς συμβούλους του Δημάρχου δεν υπήρχε κανείς? Περίεργο.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον τους ειδικούς συνεργάτες εννοείς, και όχι ειδικούς συμβούλους όπως γράφεις. Είσαι πονηρούλης αλλά καταλαβαίνω που το πάς.