Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Οι κάτοικοι του Δήμου Αλεξάνδρειας ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και "σταυρώνουν" βουλευτή τον δικό τους άνθρωπο, τον Χρ. Ανωνίου

Με έκδηλη την ικανοποίηση για την ανταπόκριση του κόσμου στο μήνυμα ελπίδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος βουλευτής της περιοχής του δήμου Αλεξάνδρειας Χρήστος Αντωνίου περιόδευσε σήμερα στο παζάρι και την....
αγορά της Αλεξάνδρειας. 
Ο μοναδικός εκπρόσωπος του δήμου Αλεξάνδρειας στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έγινε δεκτός από τους συμπολίτες με ενθουσιασμό και προσμονή και με δημόσιες δεσμεύσεις ότι θα τον στηρίξουν με τον σταυρό τους ώστε η περιοχή να αποκτήσει "φωνή" στην επόμενη Βουλή, έναν βουλευτή της κυβερνητικής πλειοψηφίας που θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα των πολιτών και την ανάπτυξή της.

Κοινή είναι η αίσθηση ότι οι ψηφοφόροι της περιοχής του δήμου Αλεξάνδρειας που θα ρίξουν στην κάλπη την Κυριακή ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ θα "σταυρώσουν" μαζικά και σχεδόν αποκλειστικά τον μοναδικό υποψήφιο που είναι Αλεξανδρινός, τον Χρήστο Αντωνίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μοχλα καλησπερα ή και καλημερα. Θα ριξω ψηφο στον αντωνιου εξαιτιας σου. Να το θυμασαι αυτο. Στην τελικη οσοι ψηφισουμε Συριζα(ειμαστε πολλοι) ας ριξουμε 1 σταυρο στον αντωνιου. Επειδη και μονο ειναι απο Αλεξανδρεια.