Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Αντωνίου στην Πυροσβεστική και το ΚΥ Αλεξάνδρειας

Τις υπηρεσίες του Δήμου επισκέφτηκε την Δευτέρα 19/01 ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία Χρήστος Αντωνίου. Ο κ. Αντωνίου επικεφαλής....
κλιμακίου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και επικεντρώνονται κυρίως σε ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Επισκέφτηκε επίσης την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας και ανέλυσε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τα Σώματα Ασφαλείας στο προσωπικό. Η ασφάλεια του πολίτη και ο εκσυγχρονισμός των σωμάτων ασφαλείας είναι ψηλά στην ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ , τόνισε στους διοικητές των δύο υπηρεσιών. Τέλος επισκέφτηκε την ΔΕ.Υ.ΑΛ. ,όπου είχε την ευκαιρία να εκθέσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την δημόσια διοίκηση.

Σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής Αντωνίου Χρήστος με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε την Καβάσιλα ,το Π.Σκυλίτσι ,την Επισκοπή ,το Κεφαλοχώρι , την Ξεχάσμενη και το Καλοχώρι και είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις με συμπολίτες μας.

Η ανταπόκριση των πολιτών στις περιοδείες των υποψηφίων μας σε όλες τις περιοχές του Δήμου Αλεξάνδρειας είναι μεγάλη και είναι δείγμα της ΕΛΠΙΔΑΣ που έρχεται στην Ημαθία και σε όλη την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: