Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Χρ. Αντωνίου (ΣΥΡΙΖΑ): Δίνουμε αγώνα ομαδικό και όχι για καρέκλες

Ο Χρήστος Αντωνίου, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από την Αλεξάνδρεια αναφέρθηκε στο καφτό πρόβλημα της Βιομηχανίας Ζάχαρης στο Πλατύ, μιας βιομηχανίας στρατηγικού σκοπού για την περιοχή ειδικά αλλά και για τη χώρα γενικότερα η οποία μόλις χθες απειλήθηκε με κατάσχεση η παραγωγή της από την....
τράπεζα Πειραιώς.

Ο Χρ. Αντωνίου ανέδειξε την καθοριστική σημασία που έπαιξε η αντίδραση των εργαζομένων, των παραγωγών και του ΣΥΡΙΖΑ η οποία είχε ως αποτέλεσμα να μην υλοποιηθεί αυτή δυσάρεστη και καταστροφική απόφαση.

Τέλος, ο υποψήφιος επισήμανε μια ακόμα ουσιαστική διαφορά που υπάρχει με τα άλλα κόμματα και τους υποψηφιούς του που δίνουν έναν αγώνα χωρίς όρια για την προσωπική τους εκλογική επιβίωση ή ανέλιξη σε αντίθεση με τον αγώνα που δίνουν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ και ο οποίος δεν αποσκοπεί σε προσωπικό βόλεμα αλλά σε διαθεσιμότητα υπέρ του λαϊκού κινήματος.
Είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν διεκδικούμε τις καρέκλες για να συνεχίσουμε το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος που δημιούργησαν οι κυβερνήσεις των μνημονίων, έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση χωρίς να περιμένουμε ανταλλάγματα. Έτσι θα συνεχίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: