Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Με λάσπη και συκοφαντία επιχειρούν να ακυρώσουν τον Γ. Ουρσουζίδη από υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας / Η "καταγγελία" και η απάντηση καταπέλτης

Γ. Ουρσουζίδης
Η ρουφιανιά είναι ιδιότητα που απαντάται παλαιόθεν και έχει αποβεί σε πολλούς προσοδοφόρο επάγγελμα. Βέβαια, την ρουφιανιά πολύ αγάπησαν αλλά τον ρουφιάνο κανείς. Η ρουφιανιά ως συμπεριφορά τα τελευταία χρόνια ενδημεί σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Κοινωνική, οικονομική και πολιτική.

Ένας τέτοιος ρουφιάνος λοιπόν, μόλις....
ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εσωκομματικής κάλπης στον ΣΥΡΙΖΑ Βέροιας και τα οποία ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς προτίμησης τον Γιώργο Ουρσουζίδη, πολιτικό μηχανικό, γνωστό από την ενεργή συμμετοχή του στα κινήματα υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος (θέση 12, πηγές, χρυσός Χαλκιδικής κλπ), έπιασε αμέσως δράση και βγήκε στην δημοσιότητα ένα λασπολογικό δημοσίευμα σε σάιτ της Αθήνας.

Στο δημοσίευμα αυτό φωτογραφίζεται ο Γ. Ουρσουζίδης ότι ελέγχεται για "αδικαιολόγητο πλουτισμό" από τον ΣΔΟΕ και ότι έχει "άκρες" στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα, δεν παραλείπει να αφήσει στον αέρα την απειλή ότι θα επανέλθει με ονόματα.

Μόλις το  πληροφορήθηκε το θέμα ο κ. Ουρσουζίδης πέρασε στην αντεπίθεση και συνέταξε επιστολή προς τους συκοφάντες απαντώντας στην ανυπόστατη "καταγγελία" και δηλώνοντας ευθαρσώς ότι θα κινηθεί και νομικά. Μάλιστα, δεν παραλείπει να δημοσιοποιήσει και το σχετικό παραστατικό προς τον ΣΔΟΕ που τον έλεγξε σχετικά με την υπόθεση τον Μάρτιο του 2012. Και τότε κάποιοι ρουφιάνοι έδρασαν αλλά δεν τους βγήκε.

Επειδή θα πέσει πολύ λάσπη τις μέρες αυτές και επειδή η ρουφιανιά πρέπει να σταματήσει και επειδή δεν πρέπει να αφήσουμε να γίνουν όλα ίσιωμα θα πρέπει να πάρουν θέση άπαντες και να αποκλείσουν τα μέσα ενημέρωσης τέτοιες πρακτικές.

Η ανακοίνωση- απάντηση του Γ. Ουρσουζίδη είναι:

Αναφορικά με την «καταγγελία» στο ηλεκτρονικό μέσο lykavitos.gr - και εφόσον αναφέρεται στο πρόσωπό μου - έχω να δηλώσω τα εξής:

   α)  Πράγματι διαθέτω ακίνητη περιουσία, αφού στάθηκε αδύνατον να πουληθούν - λόγω της κρίσης -  ακίνητα από τις δύο οικοδομές που κατασκεύασα, με αποτέλεσμα να παλεύω να αποπληρώσω τους τόκους από το επαγγελματικό δάνειο που από το 2007 έχω συνάψει με την Αγροτική Τράπεζα (σήμερα Πειραιώς) - για μείωση κεφαλαίου δεν το συζητάμε. Γι’ αυτή την ακίνητη περιουσία, που προήλθε από την κατασκευή – και όχι από αγορά –  υπάρχουν όλα τα οικονομικά στοιχεία  και δόθηκαν ήδη εξηγήσεις στο αρμόδιο περιφερειακό όργανο που ασκεί έλεγχο αρμοδίως. Ήδη από το 2012, μετά από «ανώνυμη» καταγγελία, προσκόμισα όλα τα παραστατικά κατασκευής των οικοδομών από το 2005 και  μετά, τα οποία ελέγχθηκαν από το ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας με ημερομηνία ελέγχου 29/3/2012  -  χωρίς να μου καταλογισθεί καμία απολύτως παράβαση (επισυνάπτω το παραστατικό της ημερομηνίας ελέγχου).

    β)   Δημόσια έργα, ουδέποτε κατασκεύασα, όπως ανακριβώς αναφέρεστε, διότι πολύ απλά δεν είμαι εργολήπτης δημοσίων έργων !  

    γ) Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι ούτε εγώ, ούτε κανένα από τα μέλη της οικογένειας  μου, διαθέτουμε καταθέσεις σε οποιαδήποτε τράπεζα της Ελλάδας ή του εξωτερικού, ούτε «ελέγχομαι» για καταθέσεις όπως ανακριβέστατα  και όλως συκοφαντικά αναφέρεται στην «καταγγελία»! Η μόνη σχέση με τις τράπεζες τα τελευταία έτη, είναι η πληρωμή μέρους των τόκων από το προαναφερθέν δάνειο.
    
δ) Τον κ. Τσίπρα δεν τον γνωρίζω προσωπικά, ούτε έχω κάποια σχέση με το «περιβάλλον του», τα περί «διαδόσεων» τα αφήνω στην κρίση κάθε νοήμονα πολίτη!

 Υ.Γ.    1. Το όψιμο  ενδιαφέρον σας  για την οικονομική μου κατάσταση και για το αν ελέγχομαι από το ΣΔΟΕ δεν πείθει κανέναν - λόγω πολιτικής συγκυρίας - το κίνητρο είναι προφανές:  «Εμείς πάντως αναμένουμε την οριστικοποίηση της λίστας των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή και θα επανέλθουμε πλέον και με ονοματεπώνυμα…» !
            2. Είμαι διαθέσιμος σε κάθε  έλεγχο της οικονομικής μου κατάστασης και δεν ντρέπομαι γι’ αυτήν ως προς την απόκτησή της, ούτε απ΄ τον «μπαμπά» μου τα βρήκα, ούτε από προίκα !  Απλά δούλεψα.
              3.  Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα, εφόσον δεν δηλώσετε ρητά, ότι το δημοσίευμά σας δεν αναφέρεται σε εμένα, απ΄τη στιγμή μάλιστα που δεν μπήκατε στον κόπο να διερευνήσετε τα καταγγελλόμενα!


Βέροια 2/1/2015                    Ουρσουζίδης Ν. Γιώργος

  

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ελέγχεται από τον ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό
Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ έχει πιαστεί πολιτικός μηχανικός της Βέροιας, ο οποίος ελέγχεται από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, για περιουσιακά στοιχεία που δεν μπορεί να δικαιολογήσει.
Ο εν λόγω μηχανικός από την Βέροια, ο οποίος συμμετείχε σε αρκετά δημόσια αλλά και ιδιωτικά έργα στην Ημαθία,  εμφανίζεται με πολύ μεγάλη ακίνητη περιουσία αλλά και Τραπεζικές καταθέσεις που σε καμιά περίπτωση δεν καλύπτονται από την δηλωθείσα επαγγελματική του δραστηριότητα.
Η “είδηση” πάντως που αφορά τον Lykavitos.gr είναι πως ο εν λόγω κύριος, εμφανίζεται στην Ημαθία, ως ο “Νο 1″ υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, διαδίδοντας παράλληλα πως έχει άμεση και προσωπική επαφή με το περιβάλλον του ίδιου του Τσίπρα!
Εμείς πάντως αναμένουμε την οριστικοποίηση της λίστας των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή και θα επανέλθουμε πλέον και με ονοματεπώνυμα…

Το τιμολόγιο που κόπηκε τον Μάρτιο του 2012 όταν ολοκληρώθηκε ο έλεγχος και βρέθηκαν όλα νόμιμα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το μπλοκ ειναι του
Τζαφερης νικος Αθηνα.Καταγωγή απο μελικη.