Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Το ΠΑΣΟΚ παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές Ημαθίας / Φωτογραφίες

Τους πέντε υποψηφίους βουλευτές του στο ψηφοδέλτιο της Ημαθίας και τη μία του ψηφοδελτίου Επικρατείας παρουσίασε πριν από λίγο το ΠΑΣΟΚ στην Ελιά. Την....
παρουσίαση έκανε ο κ. Κώστας Ασλάνογλου ο οποίος και επανέλαβε ουκ ολίγες φορές ότι πρόκειται για νέα πρόσωπα στα οποία το ΠΑΣΟΚ επενδύει για την επόμενη μέρα. 
Στη συνέχεια ο κ. Ασλάνογλου έκανε αναφορά στον κάθε υποψήφιο ξεχωριστά, ενώ οι ίδιοι οι υποψήφιοι φάνηκαν να είναι ενωτικοί και αισιόδοξοι για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Φυσικά από την παρουσίαση δεν έλειψαν και οι βολές, σε αυτούς που έφαγαν ψωμί και τώρα είναι στην αντίθετη όχθη, τόσο από τον ίδιο τον κ. Ασλάνογλου όσο και από τους υποψηφίους. 

Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πριν την παρουσίαση, ο κ. Ασλάνογλου σημείωσε ότι οι Χρήστος Κούτρας και Κώστας Τσιλογιάννης (παρόντες στην αίθουσα) δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία για δικούς τους προσωπικούς, ανυπέρβλητους λόγους.  

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι Γιάννης Χασιώτης, Ανδρέας Βλαζάκης, Θανάσης Γεωργιάδης, Νίκος Μπρουσκέλης, Τάσα Μπούρτσου, Αντώνης Μαρκοβίτης, Νίκος Μαυροκεφαλίδης, Τάσος Τασιόπουλος, Στέργιος Διαμάντης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Μαρία Παπαϊωάννου κ.ά.










Δεν υπάρχουν σχόλια: