Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Για το καλό του δήμου επέλεξε τον Φ. Δημητριάδη η Μ. Βουλγαροπούλου

Τελικά η Μαρία Βουλγαροπούλου κατέληξε και προτίμησε ως καταλληλότερο για δήμαρχο τον Φώτη Δημητριάδη στου οποίου το ψηφοδέλτιο θα στεγαστεί΄και θα συνεργαστεί με όλους αυτούς που εδώ και τέσσερα χρόνια ήταν αντίπαλοί της για το καλό των δημοτών.


Η επί σειρά ετών αντιδήμαρχος του Μπ. Γκιόνογλου θα βρεθεί αντιμέτωπος πλέον με συναδέλφους της... που κάθεται στα ίδια έδρανα, αυτή της μειοψηφίας στο παρών δημοτικό συμβούλιο. Θα έρθει αντιμέτωπη με τον Κ. Ναλμπάντη, τον Γ. Απατσίδη, τον Ισ. Χαλκίδη, τον Στ. Δριστά, τον Ν. Σαρακατσάνο. 

Όμως, η κ. Βουλγαροπούλου επέλεξε με το χέρι στην καρδιά και έκρινε ότι για το καλό του δήμου και των δημοτών πρέπει να συνεργαστεί με Δημητριάδη, Κούγκα, Ματσούκα και Βενιόπουλο και τα άλλα παιδιά.

Την απόφασή της δεν θα πρέπει να την πήρε ελαφρά τη καρδία. Θα πρέπει να βασανίστηκε πολύ διότι τα χρόνια της αντιπολίτευσης, τα πέτρινα θα έλεγα χρόνια, συγκρούστηκε ορισμένες φορές με τους διοικούντες. Όμως, έκανε πέτρα την καρδιά της και για το γενικό καλό θυσιάστηκε.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι αίσθημα ευθύνης έχει ρε παιδιά αυτή η γυναίκα? Αυτή δεν προσυπέγραψε προ ολίγων ημερών διαμαρτυρία εις βάρος του Δημητριάδη που τον εγκαλούσε για την συμπεριφορά του απέναντι στον Βασίλη Μιχαλακάκη πού το κατηγορούσε για το έλλειμμα τις ΕΔΑΝΑΛ? Άσχημο πράμα η άτιμη η ανεργία!!

Νικολιός είπε...

Η απόλυτη απαξίωση της πολιτικής

Ανώνυμος είπε...

Χέστηκε η φοράδα στό αλώνη και κόπρισε το χωράφι.

Ανώνυμος είπε...

Είναι εκπληκτική η ευκολία με την οποία η Βουλγαροπούλου απαξιώνει την νοημοσύνη , το κριτήριο και την προσωπικότητα των ψηφοφόρων.

Ανώνυμος είπε...

Μαρία, τζάμπα οι γόβες και το ταγέρ από τη ΖΑΝΕΤ ο φούμος θα πάει σύννεφο να σου θυμίσω ότι διορίστηκα με ΑΣΕΠ χρόνια τώρα στο Δημόσιο, εκεί τουλάχιστον δεν με απειλούν να με διώξουν αν δεν ψηφήσω κάποιον. Και ο νοών νοείτο!!

Ανώνυμος είπε...

άκουσε η αλεπού που καλιγώνανε τ' άλογα και σήκωσε κι αυτή το ποδάρι της ...

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε κυρία μου? Γνωρίζεται τι θα πει με αίσθημα ευθύνης η μήπως το διαβάσατε κάπου και το επικαλείσθε? Έχετε χάσει κάθε αίσθημα ευθύνης και αυτό δεν το λέω εγώ το μαρτυρούν οι πράξεις σας. Αίσθημα ευθύνης έχω εγώ πού δυστυχώς σας ψήφησα τρις φορές μη γνωρίζοντας την επιπολαιότητα του χαρακτήρας σας. Χαίρομαι ειλικρινά που θα έχω την ευκαιρία να σας μαυρίσω στίς επικείμενες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Η γορολόγοοοοοοοοοος

Ανώνυμος είπε...

Τα καλάμια στην περιοχή μας είναι αυτοφυή.