Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Κώστας Καλαϊτζίδης σε περιοδεία του σε κοινότητες της Νάουσας: "Απαράδεκτη η καθυστέρηση στην καταβολή των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ στους αγρότες μας"

Στις τοπικές κοινότητες του Ροδοχωρίου, του Γιαννακοχωρίου, της Μαρίνας και της Επισκοπής περιόδευσε, συνοδεία των υποψηφίων περιφερειακών του συμβούλων, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με την "Αλληλεγγύη" του Απόστολου Τζιτζικώστα, κ. Κώστας Καλαϊτζίδης.  

Ο κ. Καλαϊτζίδης έγινε δέκτης της αγωνίας και των παραπόνων των κατοίκων, λόγω της...
καθυστέρησης στην καταβολή των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ στους αγρότες της περιοχής, οι οποίοι επλήγησαν από την θεομηνία της χαλαζόπτωσης του περσινού Ιουνίου και σήμερα, 10 μήνες σχεδόν μετά, ακόμη δεν έχουν πληρωθεί.

"Είναι απαράδεκτο οι αγρότες μας να κάνουν Πάσχα χωρίς να έχουν αποζημιωθεί για το περσινό χαλάζι. Οι υποχρεώσεις τους τρέχουν και δυστυχώς ακόμη δεν υπάρχει επίσημη διαβεβαίωση για την ημερομηνία της καταβολής των χρημάτων που δικαιούνται. Αν κάποιοι θέλουν να παίξουν προεκλογικά πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των αγροτών είναι βαθιά γελασμένοι" τόνισε σε δήλωση του ο κ. ΚαλαϊτζίδηςΔεν υπάρχουν σχόλια: