Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Υποψήφιος με τον Γκυρίνη ο Νίκος Αλεξόπουλος

Για το τέλος άφησε την πιο ηχηρή υποψηφιότητα ο Π. Γκυρίνης. Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και αφού είχαν προηγηθεί πολλές συναντήσεις ο Νίκος Αλεξόπουλος είπε το "ΝΑΙ" και πλέον θα συμμετάσχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του Μαϊου με την παράταξη "ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ".
Ο Νίκος Αλεξόπουλος είναι η... πρώτη φορά που θα πάρει μέρος σε εκλογές για την αυτοδιοίκηση. Στις εκλογές των συνδικαλιστικών οργάνων στα οποία συμμετείχε απολάμβανε πάντα της εμπιστοσύνης των συναδέλφων του και διετέλεσε επί σειρά ετών σε κορυφαίες θέσεις.
Είναι φανερό λοιπόν ότι η συμμετοχή του στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Αλεξάνδρειας προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική, μια δυναμική νίκης αναμφισβήτητα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Αλεξόπουλε απεδείχθη πως δεν φοράς τζάμπα τα παντελόνια σου

Ανώνυμος είπε...

Σειρά του Γιάννη του Γκιορτζή να κάνει το βήμα. Και μετά πολλών άλλων για να γίνει τσουνάμι να τους πάρει και να τους βγάλει στο Κλειδί στη θάλασσα.
Δεν αναφέρομαι στον Απατσίδη γιατί πάντα πίστευα ότι ένας από τους πρωτεργάτες της παράταξης δεν είναι δυνατόν να απουσιάζει από την κρίσιμη μάχη.
Ηρθε η ώρα τους

Ανώνυμος είπε...

Όντως , ήταν ώρα ευθύνης!! Και ο Νίκος Αλεξόπουλος ξέρει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Πρέπει να ξεβρομίσει η κρατούσα κατάσταση. Όλοι στον αγώνα, για διαφάνεια , για εντιμότητα, για ξεσκέπασμα των παρανομιών, για να είναι ο Δήμος το σπίτι του δημότη και όχι των εργολάβων και των υμετέρων, για να μάθουμε για τους εμπρησμούς τις ΔΥΑΑΛ Αλεξάνδρειας το 2002 και τις Μελίκης το 2013 γιατί είχαν την ίδια συνταγή. Και όχι μόνο για αυτά. Εμπρός για τον έντιμο και ειλικρινή αγώνα για το Δήμο μας, και όχι για την τσέπη μας.

Ανώνυμος είπε...

Ώρα ευθύνης και για τον Γιάννη Κιουρζή. Όταν έχουμε πόλεμο δεν συγχωρούνται οι λιποτάκτες, πολύ δε περισσότερο οι αντιρρησίες συνείδησης .

Ανώνυμος είπε...

Όλοι τους χέστηδες είναι . Λένε λένε λένε αλλά στο τέλος λίγοι βάζουν υποψηφιότητα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΕ ΟΛΗ Η ΗΜΑΘΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.