Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Μας ευνούχιζε ο Καμμένος και παραιτηθήκαμε, λένε Γιοβαννόπουλος και Γιαταγάνα / Δε λένε που θα πάνε

Την απάντησή τους που όμως δεν είναι και πολύ διαφωτιστική δίνουν οι παραιτηθέντες βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ, Γιοβαννόπουλος και Γιαταγάνα, αιτιολογώντας την απόφασή τους να φύγουν από το κόμμα του Καμμένου. Δε λένε λέξη για το αν θα προσχωρήσουν στο κόμμα του Πολύδωρα, όπως φημολογείται στα δημοσιογραφικά γραφεία ή αν θα παραμείνουν ανεξάρτητοι.


ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Μεγάλα μυστικά δεν υπάρχουν. Όταν και η παρουσία σου ακόμη ενοχλεί, όταν οι ιδέες σου δεν εμπνέουν, οι πρωτοβουλίες σου ευνουχίζονται, τότε απλά αναχωρείς. Χωρίς ηγεσία ασκητισμού, δίχως χαρά διακονίας, ποιο το νόημα! Αν ήμασταν βαρίδια και συνωμότες, εσωστρεφείς και ανύπαρκτοι, αν μεροληπτούσαμε και διαλύαμε εποφθαλμιώντας θώκους, ορίστε, λευτερώνεται πια το κίνημα.
Ευχαριστίες εις άπαντες για την κοινή περιπέτεια. Δεν ηττηθήκαμε ποτέ.
Στους ΑΝ.ΕΛ. δεν είναι βεβαίως ούτε όλα μαύρα ούτε όλοι αυλικοί, αλίμονο. Ιδιαίτερα, αυτό το υπέροχο κύμα γενναίων ψυχών που χωρίς ιδιοτέλεια μας στήριξε, παραμένει η Ελπίδα αποκατάστασης της Αξιοπρέπειας τούτης της χώρας. Τυχόν τερατολογίες για "προδοσία" κλπ , τις ξεπερνάμε με μία και μόνη σκέψη : από τον ατιμωτικό εκφυλισμό της συνείδησης επιλέγουμε το πολιτικό Φως της αληθινής αντίστασης.
Η πλημμυρίδα Ανεξαρτησίας των 33 βουλευτών και των εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων ήταν ό,τι πιο αγνό και πατριωτικά αισιόδοξο ζήσαμε ποτέ. Τώρα είναι αλλιώς...
Εμμένουμε στο ραντεβού με όσους συναρπάζει ο Σκοπός, το Εμείς, η Σωτηρία.
25-3-2014
Γιαταγάνα Χρυσούλα - Μαρία Γιοβανόπουλος Γ. Κώστας
Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Βουλευτής Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: