Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Είναι ανεξάντλητος ο γίγαντας κυρ Κώστας / "Έγραψε" πάλι. Πηγαίο ταλέντο...

Τι να πω, δεν έχω λόγια. Ο γίγαντας της πολιτικής, ο κυρ Κώστας ντε, που επιτέλους έγινε υποψήφιος περιφερειάρχης, έγραψε και πάλι. Έγραψε ο γίγαντας ενώπιον του φακού που τις περισσότερες φορές σε εκθέτει αν δεν γνωρίζεις τον τρόπο να προφυλαχτείς.
Χτες λοιπόν στην Βέροια ο Τζιτζικώστας παρουσίασε επίσημα τον κυρ Κώστα, τον...
γίγαντα, στους δημοσιογράφους. Εγώ δεν πήγα αφού δεν προσκλήθηκα. Δεν θα πήγαινα ακάλεστος ο άνθρωπος. Βέβαια, δεν έχω καμιά απορία γιατί δεν προσκλήθηκα..
Τελειώνει λοιπόν το λογύρδιό του ο Τζίτζι και παίρνει το λόγο ο κυρ Κώστας. Αρχίζει να διαβάζει ένα γραπτό που έχει μπροστά του. Φτάνει στη δεύτερη σειρά και λέει " ...σήμερα βρίσκεται μαζί μας ο Απόστολος Τζιτζικώστας...". Ήταν τόσο μεγάλη η χαρά του που περίμενε από το κοινό που παρακολουθούσε να αρχίσει τα παλαμάκια.
Όμως, όλοι μούγκα. Κανείς δεν χειροκροτάει και ο κυρ Κώστας που το είχε στο μυαλό του ότι στο σημείο αυτό θα υψώσει τον τόνο της φωνής του και θα αρχίσει το χειροκρότημα από τους οπαδούς, δεν πήρε "γραμμή" για το ανάποδο σκηνικό και σηκώνει τα χέρια του να χειροκροτήσει. Όμως, οι δυο παλάμες του δεν συναντιούνται ποτέ. Τον βλέπουν οι δικοί του που πήγαν να τον θαυμάσουν και αρχίζουν να χειροκροτάνε ετεροχρονισμένα.!!!

Ο γίγαντας έγραψε. Έγραψε και πάλι και είναι φανερό ότι πρόκειται για ένα πηγαίο ταλέντο που είναι ανεξάντλητο. Πάντα τέτοια κυρ Κώστα, πάντα τέτοια.

Και ως υστερόγραφο: Αλήθεια, ο Τζιτζικώστας έχει ή δεν έχει πτυχίο; Και αν έχει (που και βέβαια έχει) πως και τον εμπιστεύεται ο γίγαντας της πολιτικής που υποστηρίζει ότι "στην κατάσταση που φτάσαμε οι πτυχιούχοι φταίνε"; Ά, ρε Τζίτζι μεγάλε...
(Δείτε το στιγμιότυπο στο 32:10)
το βίντεο είναι από την Λαϊκούρα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε Μόχλα και τα έβαλες με τον "γίγαντα"; Είναι τυχαίο που στηρίζεται από τόσο κόσμο; και ξέρεις καλά τι εννοώ!!! Εσύ άραγε πού στηρίζεσαι και τα γράφεις αυτά; ποιός σου τα υπαγορεύει ο οποίος δεν βγαίνει μπροστά να τα πει ο ίδιος; Συνέχισε έτσι διότι η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση! Καλή συνέχεια!!!