Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Δηλώσεις Παν. Μεσσαλά και Κ. Καλαϊτζίδη για την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια κεντρ. Μακεδονίας

Την  υποψηφιότητα του κ. Παναγιώτη Μεσσαλά, δημοτικού υπαλλήλου του δήμου Αλεξάνδρειας,  ως περιφερειακού συμβούλου με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη- Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία» του Απόστολου Τζιτζικώστα, ανακοίνωσε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος προέβη στην εξής δήλωση:
«Γνωστό το ήθος, η εργατικότητα και η...
συμμετοχή στα κοινά του Παναγιώτη Μεσσαλά, με τον οποίο μας συνδέουν αγώνες ετών. Είμαι βέβαιος ότι έχοντας στο πλευρό μας άξιους συνεργάτες, όπως ο κ. Μεσσαλάς, ο αγώνας μας θα στεφθεί με επιτυχία.»

Αντιφωνώντας τον κ. Καλαϊτζίδη, ο κ. Μεσσαλάς δήλωσε:

«Στην δύσκολη εποχή που ζούμε όλοι μας, σε μια περίοδο μεγάλων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων αλλά και σε μια περίοδο απαξίωσης της πολιτικής και των πολιτικών, δεν μας αξίζει  να μένουμε αμέτοχοι , στον καναπέ μας, και είναι κρίμα να δεχόμαστε μοιρολατρικά ότι ο τόπος μας δεν έχει μέλλον.
Στο πλαίσιο αυτό και θεωρώντας ότι εμείς, οι απλοί πολίτες, μπορούμε να αλλάξουμε τη μοίρα του τόπου μας και των ανθρώπων του, αποφάσισα να «βάλω πλάτη» κι εγώ συμμετέχοντας και βάζοντας στον αγώνα αυτό, την Ημαθία μας πάνω απ’ όλα.
Στρατεύομαι στο συνδυασμό «Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία» του σημερινού Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα και είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο πλευρό του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Καλαϊτζίδη Κώστα.
Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος , γι’ αυτό  θέλω  όλους τους πολίτες δίπλα μου, «αλληλέγγυους» στην προσπάθεια για την Ημαθία που ονειρευόμαστε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: