Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ο Παναγιώτης Μεσσαλάς υποψήφιος στην περιφέρεια με τον Τζιτζικώστα / ΔΗΛΩΣΗΟ συμπολίτης μας Παναγιώτης Μεσσαλάς μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, επανακάμπτει στα κοινά, αποδεχόμενος την πρόταση του....
Α. Τζιτζικώστα. Έτσι ο Παναγιώτης θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Τζιτζικώστα για την Κ. Μακεδονία.  

Η δήλωση του Π. Μεσσαλά είναι η ακόλουθη:

Δήλωση υποψηφιότητας Παναγιώτη Μεσσαλά ως Περιφερειακού Συμβούλου Ημαθίας με τον Απ. Τζιτζικώστα και τον Κ. Καλαιτζίδη

Φίλες και φίλοι

Στην δύσκολη εποχή που ζούμε όλοι μας, σε μια περίοδο μεγάλων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων αλλά και σε μια περίοδο απαξίωσης της πολιτικής και των πολιτικών, δεν μας αξίζει  να μένουμε αμέτοχοι , στον καναπέ μας, και είναι κρίμα να δεχόμαστε μοιρολατρικά ότι ο τόπος μας δεν έχει μέλλον.

Στο πλαίσιο αυτό και θεωρώντας ότι εμείς, οι απλοί πολίτες, μπορούμε να αλλάξουμε τη μοίρα του τόπου μας και των ανθρώπων του, αποφάσισα να «βάλω πλάτη» κι εγώ συμμετέχοντας και βάζοντας στον αγώνα αυτό, την Ημαθία μας πάνω απ’ όλα.

Στρατεύομαι στο συνδυασμό «Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία» του σημερινού Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα και είμαι υποψήφιος  Περιφερειακός Σύμβουλος στο πλευρό του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Καλαϊτζίδη Κώστα.

Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος, γι’ αυτό σας θέλω δίπλα μου, «αλληλέγγυους» στην προσπάθεια για την Ημαθία που ονειρευόμαστε.

Με εκτίμηση

Μεσσαλάς Ν. Παναγιώτης


Δεν υπάρχουν σχόλια: