Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Χαραλαμπίδου για Ιωαννίδη- Τζιτζικώστα: Αντί να ντρέπονται μαλώνουν

Παρέμβαση στον καυγά που ξέσπασε μεταξύ Τζιτζικώστα - Ιωαννίδη, όσον αφορά τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου Έδεσσας, έκανε η Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα, με επικεφαλής τη Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρονται τα εξής:

«Αποτελεί αυθάδεια και...
πρόκληση για τους χιλιάδες ανασφάλιστους του νομού Πέλλας και ολόκληρης της Κεντρικής Μακεδονίας, η προσχηματική αντιπαράθεση των δύο υποψηφίων της ΝΔ για την περιφέρεια, για τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου Έδεσσας.

»Την ώρα που οι πολίτες ταλαιπωρούνται καθημερινά και καλούνται να πληρώσουν την περίθαλψή τους στα νοσοκομεία που διέλυσε η μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης και ο τηλε-υπουργός Υγείας, δεν επιτρέπεται σε κανέναν, ούτε να διοργανώνει "φιέστες εγκαινίων", ούτε να φτιάχνει επικοινωνιακές, ανούσιες κόντρες για τα ζητήματα που καίνε τους κατοίκους. Μόλις προχθές διέλυσαν με την ψήφο τους τον ΕΟΠΥΥ και άφησαν χωρίς γιατρό ακόμα και τους ασφαλισμένους. Τα εγκαίνια σε πτέρυγες χωρίς γιατρούς, αναλώσιμα και φάρμακα είναι κοροϊδία για τους κατοίκους.

»Εκπροσωπούν και οι δυο, το ίδιο φθαρμένο κυβερνητικό σχήμα, που οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή και τους πολίτες σε ανθρωπιστική κρίση. Από ντροπή και ενοχές θα έπρεπε να σιωπούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: