Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Δεν του έδωσαν μικρόφωνο του Δημητριάδη οι Παλαίμαχοι και αυτός θύμωσε(;) / Μέγα λάθος

Την Δευτέρα οι παλαίμαχοι της Αλεξάνδρειας έκαναν μια ωραία εκδήλωση στην οποία τίμησαν παλιούς προέδρους και ποδοσφαιριστές. Στην εκδήλωση αυτή έδωσαν το "παρών" τόσο ο απερχόμενος δήμαρχος Δημητριάδης με συνεργάτες του όσο και ο υποψήφιος δήμαρχος Π. Γκυρίνης με συνεργάτες του.
Μέχρι εδώ τίποτα το σπουδαίο, όλα φυσιολογικά και αναμενόμενα.

Έλα μου ντε όμως που ο απερχόμενος Δημητριάδης έχει έναν έρωτα με το μικρόφωνο. Έλα που θέλει ντε και καλά όπου... πηγαίνει να βγάζει λόγο και ενίοτε να ξεφεύγει και να λέει, να λέει, να λέει και να μην τελειώνει.

Φαίνεται ότι η προεκλογική περίοδο αλλά και το χούι του απερχόμενου Δημητριάδη οδήγησαν την διοίκηση των Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας σε μια ομόφωνη απόφαση: Δεν θα πάρει μικρόφωνο κανένας, μόνον οι παλαίμαχοι.

Πήγε λοιπόν ο απερχόμενος Δημητριάδης, κάθισε στο πρώτο τραπέζι πίστα, φόρεσε το καλό του χαμόγελο και περίμενε. Αρχίζει η εκδήλωση, σηκώνεται ο Κ. Μέκκας, παίρνει το μικρόφωνο ο Κ. Μαστοροδήμος, αρχίζουν οι απονομές, τελειώνουν οι απονομές και ο απερχόμενος αρχίζει να μην νιώθει καλά.
Ένα στερητικό σύνδρομο τον πιάνει και επειδή είναι "γάτος" καταλαβαίνει ότι δεν θα πάρει μικρόφωνο και τα "΄παίρνει" στο κρανίο. Αρχίζει κατσουφιάζει και μετά από λίγο δίνει εντολή αποχώρησης. 

Τον αρχηγό ακολουθεί ο Κίμων Παράσχου που οι φήμες τον φέρουν ως τον διάδοχό του σε περίπτωση εκλογής του σχήματος. Στην έξοδο του κοσμικού κέντρου πέφτουν πάνω σε έναν συμπολίτη από το Πλατύ που θεωρεί απολύτως αυτονόητο να χαιρετίσει τον συγχωριανό του δήμαρχο. Τι το ήθελε;
Αρχίζει ένας διάλογος με ένταση και ο οποίος λήγει με την αποχώρηση του πολίτη και την είσοδό του στο μαγαζί.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Κύριοι των συλλόγων και των φορέων γενικώς. Όταν καλείτε τον απερχόμενο Δημητριάδη να του δίνετε μικρόφωνο. Δεν μπορεί χωρίς αυτό. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δοξάστε τον ρέεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μοχλα τι επικη φωτο ανεβασες? χαχααχα. Ουτε ο ιδιος θα πιστευει οτι το εκανε! χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΧΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καθάρματα φίλε μου. Λίγη κατανόηση ρε. Αφηστε τον ρε να μιλήσει τον άνθρωπο. Σε λιγο καιρό που θα ξαναδεί μικροφωνο?

Ανώνυμος είπε...

Θα το δει Δήμαρχο ξανά ,αλλά στον ύπνο του, γιατί στον ξύπνιο του χλωμό το βλέπω!! Και ξέρεις τι είναι να δεις στον ύπνο σου αυτό το αλαζόνα. Ούστ ,φύγε κακό από τα μάτια μου!!