Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ασκούνται αφόρητες πιέσεις στον Ν. Γκαβαρδίνα. Θα ενδώσει ή θα προστατεύσει την υστεροφημία του;

Ν. Γκαβαρδίνας
Κάθε προεκλογική περίοδο σημειώνονται γεγονότα που αν μη τι άλλο είναι απαράδεκτα. Γεγονότα που έχουν ως κοινό παρονομαστή τον εκβιασμό συμπολιτών είτε να μην είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον αντίπαλο είτε να απαντήσουν θετικά και να ενταχτούν στο ψηφοδέλτιο του "ισχυρού" κλπ.
Είδαμε στο πρόσφατο παρελθόν φαινόμενα πολύ άσχημα με τους πρωταγωνιστές που έφτασαν στο... σημείο να τοποθετήσουν με το έτσι θέλω δυο αδέρφια σε αντίπαλα ψηφοδέλτια εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη του ενός για εργασία. Θλιβερά φαινόμενα που τώρα επαναλαμβάνονται με τους ίδιους πρωταγωνιστές αλλά με διαφορετικά υποψήφια θύματα.

Πληροφορήθηκα από έγκυρη πηγή ότι ασκούνται μεγάλες πιέσεις, κυρίως ψυχολογικές, σε γνωστό πρώην στέλεχος της διοίκησης ώστε να πει το "ναι" στην υποψηφιότητα συγγενικού του προσώπου πρώτου βαθμού. Η πίεση που του ασκείται είναι αφόρητη και έχει ως αντάλλαγμα την αλλαγή στάσης αυτών που τον έχουν καταστήσει πολιτικά όμηρο όταν του άσκησαν μια δικαστική δίωξη με ανυπόστατες κατηγορίες που, στην χειρότερη των περιπτώσεων, θα του επέφεραν μια ποινή ελαχίστων μηνών με αναστολή. Μ΄ άλλα λόγια θα του έκαναν ...αέρα.
Βέβαια, είχαν φροντίσει να μη γίνει η σχετική δικαστική διαδικασία ζητώντας αναβολή και την οποία πήραν για το τέλος του χρόνου. Το αποτέλεσμα ήταν να συνεχίσει να βρίσκεται σε ομηρία το "υποψήφιο θύμα". 

Ωστόσο, το "υποψήφιο θύμα" έχει δείξει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι τον απασχολεί το θέμα αυτό, το θέμα της μελλοντικής δίκης. Και αυτή την αδυναμία την χρησιμοποιούν στον υπερθετικό βαθμό. Θέλουν να ισοπεδώσουν τον "αντίπαλο" εισπράττοντας παράλληλα και την όποια εκλογική δύναμη διαθέτει. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια δηλαδή. 

Επειδή ο τόπος είναι μικρός και τα πάντα γίνονται γνωστά. Επειδή τίποτα δε θα μείνει κρυφό και τελικά όλοι ζούμε για μια αξιοπρέπεια απευθύνομαι στο "υποψήφιο θύμα" και τον καλώ να βγει δημόσια και να καταγγείλει όλο το σκηνικό, να ξεμπροστιάσει όλους αυτούς που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τον πιέζουν αφόρητα για να ενδώσει. Που του καταστρέφουν την υστεροφημία του που με τόσο κόπο κατάκτησε. 
Δεν έχεις άλλη επιλογή φίλτατε Νίκο. Για να νιώσεις ελεύθερος βγες και πες την αλήθεια. Όπως μόνο εσύ  την γνωρίζεις. Θα νιώσεις ελεύθερος και δυνατός. Μην κρύβεσαι άλλο.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό στην απλή γλώσσα και για τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές λέγετε ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.
ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.
ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΗ

Ανώνυμος είπε...

Αν και αυτό συμβεί- κάτι που θα φανεί στο άμεσο μέλλων- τότε η αξιοπρέπεια βρίσκεται στα τάρταρα. Με ποια λογική θα ζητήσει ψήφο από τους πολίτες το άτομο αυτό που θα συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία?

Ανώνυμος είπε...

Στρατηγέ, διάβασε το βιβλίο με τίτλο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ας βάλει ο Δημητριάδης να ψηφίσουν και τα δένδρα, όπως έλεγε και ο Παππούς και να ξαναγίνει Δήμαρχος. Άλλωστε η παράταξη που εκπροσωπεί είναι μαθημένη σε τέτοια τερτίπια.

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα κάνεις!! Αν υποκύψει σε τέτοιου είδους πιέσεις τι είδους Στρατηγός είναι? Και πώς θα κυκλοφορεί στην Πόλη μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τουέν Μαρκ έχει πει. Αν περιμαζέψεις ένα σκύλο και τον ταΐσεις , δεν πρόκειται να σε δαγκώσει. Αυτή είναι η βασική διαφορά ανάμεσα στο σκύλο και τον άνθρωπο.

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε κακόμοιρε Στρατηγέ πως κατάντησες.