Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ούτε να αντιδράσει δεν μπορεί ο Δημητριάδης / Του την "είπε" ο Αλευράς / Είσαι κουρασμένος δήμαρχε

Τον παρακολουθούσα όση ώρα παραβρέθηκα στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και από κάποια στιγμή και μετά έπιασα τον εαυτό μου να τον λυπάται. Εμφανώς κουρασμένος, ταλαιπωρημένος, βαριεστημένος. Η κόπωση τον είχε καταβάλλει και αυτό φαινότανε δια γυμνού οφθαλμού. Ο λόγος για... τον απερχόμενο δήμαρχο που στην χτεσινή συνεδρίαση επιχείρησε να δώσει άλλο ένα σόου ότι είναι χαλκέντερος, ακούραστος και ακατάβλητος και βέβαια ...ανίκητος!

Ο Φ. Δημητριάδης ζορίστηκε όταν πήρε το λόγο ο Χρήστος Αλευράς και του είπε ότι "κουραστήκατε τόσα χρόνια, τι κάθεστε ακόμα; Αρκετά". Κόρωσε, τσίτωσε αλλά δεν του βγήκε γιατί μέσα του το ξέρει αλλά δε θέλει να το παραδεχτεί δημόσια. Ξέρει ότι ο κύκλος κλείνει και ότι έφτασε η ώρα. Ξέρει ότι πρέπει να τα παρατήσει και να φύγει αλλά δεν το κάνει. Πιθανόν να απορεί και ο ίδιος με τον εαυτό του. Πιθανόν να απορεί με την εμμονή του και δεν κάνει αυτό που θα έκανε προ κάποιων ετών, τότε που είχε ορθή κρίση. Θα προστάτευε τον εαυτό του από έναν ενδεχόμενο διασυρμό ή από μια ενδεχόμενη ήττα. 
Μετά από 12 χρόνια στην καρέκλα του δημάρχου θα έπρεπε να αποχωρήσει όντας στα 65 του χρόνια και να πάει να περάσει καλά, ήρεμα και να παίζει με τα εγγόνια του και να καλλιεργεί τον μπαχτσέ του αντί να δίνει για τέταρτη φορά μια εκλογική μάχη, για τέταρτη φορά στα 65 του να κάνει προεκλογικό αγώνα.

Ο Φ. Δημητριάδης φαίνεται ότι είναι τελειωμένος πολιτικά. Απορεί πολύς κόσμος και μαζί του κι εγώ για την εμμονή του. Για την εμμονή του να παραμένει γαντζωμένος στην καρέκλα του δημάρχου. Μια εμμονή ανεξήγητη για τον μέσο νου.
Ίσως στο μέλλον μάθουμε την αιτία της εμμονής...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μόχλα έλεος με τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς, συμφωνώ να ασκείται κριτική για τα πεπραγμένα του Δημάρχου όμως σχόλια για τη φυσική κατάσταση ενός ατόμου καθιστούν τα λεγόμενα σας φαιδρά και γελοία. Ενημερώστε τους συνδημότες σας και αφήστε τα κακεντρεχή σχόλια που αφορούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, είναι ντροπή!!!

Ανώνυμος είπε...

Οφείλω να συμφωνήσω με το παραπάνω σχόλιο,
Καταντάει γελοία αυτή η κριτική εκ μέρους σας.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με το παραπάνω σχόλιο!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, και εγώ διαφωνώ με το σχόλιο, και για να σας κάνω το χατίρι σας λέω ότι ο Δήμαρχος μετά από 12 χρόνια………. Προσφοράς είναι ακμαίος κάτι σαν πρόσκοπος, η σαν λυκόπουλο.