Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Εμφύλιος στη ΝΔ - Ο Τζιτζικώστας έκανε ό,τι του ζήτησε ο Καμμένος. Γιατί παριστάνει τον ανεξάρτητο; λέει ο Σαρηγιαννίδης

Από τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Στάθη Σαρηγιαννίδη με τον συνδυασμό "Περιφέρεια Πρωταθλήτρια" του Γιάννη Ιωαννίδη πήραμε την παρακάτω δήλωση:

Ο Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική του συνέντευξη (σήμερα στον Γ. Παπαδάκη του Αντέννα), αναφερόμενος στις αποχωρήσεις βουλευτών από το κόμμα του, (στην περίπτωση της Χρυσούλας Γιαταγάνα προκλήθηκε από την στήριξη προς τον Απ. Τζιτζικώστα) διερωτήθηκε γιατί να μην τον στηρίξει αφού αμέσως αυτός έκανε ό,τι οι ΑΝ.ΕΛΛ. του ζήτησαν! «Του ζήτησα να καταθέσει την...
κομματική του ταυτότητα, να αποκηρύξει το Μνημόνιο και να εκδηλώσει τη διαφωνία του με τον Αντώνη Σαμαρά. Γιατί να μην τον στηρίξω αφού τα έκανε όλα» διερωτήθηκε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛΛ.

Ο Τζιτζικώστας είναι επίσημα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με το χρίσμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το οποίο, για να το πάρει, πούλησε την έως τώρα πολιτική γραμμή του. Αλήθεια, ποια αξιοπιστία μπορεί να έχει ένας τέτοιος πολιτικός; Γιατί οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι δεν κάνουν το ίδιο παρά διατηρούν κομματικές θέσεις τις οποίες και εκμεταλλεύονται; Πόσο αξιόπιστοι μπορούν να είναι όσοι εκλέχθηκαν και αναδείχθηκαν σε θέσεις από τον κόσμο της ΝΔ, διατηρούν τις θέσεις και την ιδιότητά τους και παριστάνουν τους ανεξάρτητους και τους αντιμνημονιακούς με την στήριξη των ΑΝ. ΕΛΛ.; θα πρέπει κάποια στιγμή να απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα για να μπορούν τουλάχιστον να κοιτάζουν τον κόσμο που τους ανέδειξε στα μάτια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι μας λες κ Σαρηγιαννίδη? Είναι τοποθέτηση πολιτικού ανδρός αυτή? Μας περνάς για βλάκες και τον εαυτό σου για ξύπνιο? Θα σε συνιστούσα καλύτερα να τρως παρά να μιλάς.

Ανώνυμος είπε...

Έκανε και η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο!!