Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Συνεχίζονται οι πιέσεις, οι εκβιασμοί και οι απειλές εις βάρος υποψηφίων του Παν. Γκυρίνη από αγνώστους!!!

Οι υποψήφιοι του Γκυρίνη δέχονται πιέσεις και απειλές
από αγνώστους. Κακές υπηρεσίες προσφέρουν στον
Δημητριάδη οι άγνωστοι
Φαίνεται ότι η τακτική του εκφοβισμού και των εκβιασμών, καλυμμένων ή απροκάλυπτων, είναι συνεχής. 
Μετά την πληροφορία που είχαμε ότι ασκούνται φοβερές πιέσεις στον πρώην αντιδήμαρχο Αλεξάνδρειας Νίκο Γκαβαρδίνα να συναινέσει στην υποψηφιότητα στενού του συγγενικού προσώπου με το ψηφοδέλτιο του απερχόμενου δημάρχου με...
αντάλλαγμα την απόσυρση της μήνυσης που έχει υποβάλλει ο απερχόμενος δήμαρχος εις βάρος του για συκοφαντική δυσφήμηση, έρχεται ακόμα ένα περιστατικό που αποδεικνύει πλέον περίτρανα ότι η "μηχανή" των πιέσεων και εκβιασμών έχει στηθεί για τα καλά από τους αγνώστους προς το παρόν δράστες. 

Ορισμένοι τηλεφωνούν σε συμπολίτες που συμφώνησαν να είναι υποψήφιοι με τον Παναγιώτη Γκυρίνη και τους "συμβουλεύουν" να μην είναι, να αποσυρθούν, να ακυρώσουν την υποψηφιότητά τους διότι υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει έλεγχος από τα ΣΔΟΕ στις επιχειρήσεις που διαθέτουν. Άλλος πάλι είπε, επίσης συμβουλευτικά, ότι να μην τον ανακοινώσει την Κυριακή ο Γκυρίνης γιατί θα είναι καταστροφικό να του κλείσουν το μαγαζί (καφέ) στις μέρες του Πάσχα!! 

 Δεν γνωρίζουμε ποιοι ονομαστικά είναι αυτοί που απειλούν και εκβιάζουν τους συμπολίτες να ακυρώσουν την βούλησή τους. Δεν το γνωρίζουμε διότι τηλεφωνούν με απόκρυψη. Ωστόσο, είναι φανερό σε ποιους πουλάνε εκδούλευση. Στην απερχόμενη διοίκηση. 

Και είναι σαφές ότι επιβάλλεται η απερχόμενη διοίκηση να βγει δημόσια και να καταδικάσει αυτά τα φαινόμενα. Φαινόμενα αλητείας και προστυχιάς. Φαινόμενα εκφυλιστικά που δείχνουν την ποιότητα των εμπνευστών τους. Φαινόμενα που παραπέμπουν σε μαύρες εποχές του χωροφύλακα και της εξορίας. 

 Οι διεστραμμένοι τύποι που μηχανεύονται τέτοιες ιστορίες, που εκβιάζουν και απειλούν τους συμπολίτες θέλοντας να διαιωνίσουν την απερχόμενη διοίκηση μόνο καλές υπηρεσίες δεν προσφέρουν στον Δημητριάδη. Αυτό που πετυχαίνουν όλοι αυτοί οι εγκάθετοι είναι να εκνευρίζουν και να πολώνουν ακόμα περισσότερο το κλίμα και να οδηγούν τους εκβιαζόμενους με ακόμα μεγαλύτερο πάθος στο κυνήγι της νίκης. 

Μιας νίκης που θα απαλλάξει τον δήμο Αλεξάνδρειας από την φθαρμένη και καταστροφική διοίκηση Δημητριάδη και της παρέας του. 
Επιτέλους, φτάνει πια

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τραμπούκοι του κερατά!! Αυτή η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Ας γνωρίζουν όμως τα κάθε είδους κοπρόσκυλα ότι η τεχνολογία έχει προχωρήσει και με λήγει προσπάθεια θα εντοπισθούν, και τότε θα πρέπει να αλλάξουν όχι Νομό ,αλλά χώρα.

Ανώνυμος είπε...

αν ισχυει κατι τετοιο νομιζω οτι εαν μαζευτουν και πανε εισαγγελεα αυτος που τους εκβιαζει θα τον τσουβαλιασουν με την μια. Και στην τελικη αυτο ειναι θετικο για τον γκυρινη που θα ξεσκεπασει αυτον-ους που απειλουν. Εαν δεν δω κατι τετοιο πιθανον το θεμα να ειναι μουφα. Οχι οτι δεν εχω ικανη την σημερινη δημαρχια να κανει τετοια πραγματα τωρα που φευγει.
Φυσικα μακρια και απο τους δυο αυτους υποψηφιους που στηριζονται απο μνημονιακο κομμα.

Ανώνυμος είπε...

Eaν τα μνημονιακα κόμματα είναι νδ, ΠΑΣΟΚ, εγώ τα είδα αγκαλιά στην συνέντευξη Δημητριάδη. Για τον γκιρινη θα δω αύριο.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που δεν είμαι δημότης αυτού του Δήμου. Βρίσκομαι όμως στην Πόλη αυτή λόγω τις ιδιότητος μου. Μού προκαλούν ανατριχίλα τα όσα γράφονται και ακούγονται σε στέκια και φυσικά δεν τιμούν κανένα. Αναρωτιέμαι σε ποια εποχή νομίζουν κάποιοι ότι βρισκόμαστε? Για την περίπτωση του κ Γκαβαρδίνα, πιστεύω πως ο Δήμαρχος έχει το μεγαλύτερο κομμάτι ευθύνης για τον διασυρμό του. Για το λόγο αυτό οφείλει ΑΜΕΣΑ να ανακαλέσει την υποβληθείσα έγκλιση εις βάρος του πρώην συνεργάτη του, και να ξεκαθαρίσει το θέμα. Αν δεν το πράξει τότε όλα όσα του καταλογίζονται , όχι μόνο έχουν βάση αλλά είναι ένα μείζον θέμα για την επανεκλογή του από τους πολίτες τις Αλεξάνδρειας. Αλλοίμονο αν πρώτος πολίτης του Δήμου χρησιμοποιεί αυτές τις μεθόδους. Ιδού η Ρόδος , ιδού και το πήδημα. Σε κάθε άλλη περίπτωση εκφοβισμού, και απειλών οι πολίτες να το καταγγέλλουν χωρίς ενδοιασμό στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή και οι εξυπνάδες έχουν όριο να πάνε οι έξυπνοι να ρωτήσουν τους υποψήφιους τ ου ΓΚΥΡΙΝΗ που είναι μαγαζάτορες να τους πουν αν τους πηρανε τηλέφωνο και τους απειλούσαν ότι θα καταστραφούν τώρα που πάνε απέναντι από τον δήμαρχο.
Είναι και πονηροί αλλά βάζουν άλλους να το κάνουν όχι αυτοί οι ίδιοι.