Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Οι 12 υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ / 8 άνδρες και 4 γυναίκες στην τελική ευθεία / Πρώτος ο Αντωνίου στην Αλεξάνδρεια και ο Λαπαβίτσας στην Νάουσα


Xρ. Αντωνίου
Κ. Λαπαβίτσας
Aπανωτές οι διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ αφού το κόμμα επείγεται να συγκροτήσει τα ψηφοδέλτια στη βάση των προβλεπομένων από το καταστατικό διατάξεων. Ως εκ τούτου, έγιναν....
συνελεύσεις και ακολούθησαν ψηφοφορίες ώστε να επιλεγούν οι υποψήφιοι για το χρίσμα από τις τρεις οργανώσεις του νομού. Να σημειώσουμε ότι η οργάνωση της Βέροιας θα προτείνει στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ έξι υποψήφιους (4 θα είναι μέλη του κόμματος και 2 από την διεύρυνση) και οι οργανώσεις της Αλεξάνδρειας και της Νάουσας θα προτείνουν τρεις υποψήφιους (2 και 1).
Τόζιου, Τουτουντζίδου, Παπαγιαννούλη


Η κάλπη στην Βέροια ανέδειξαν κατά σειρά τους Γεωργιάδη, Χαμπίδη, Εύη Παπαγιαννούλη και Μαριάνθη Τουτουντζίδου ενώ από την κατηγορία της διεύρυνσης πρώτος ήρθε ο Γ. Ουρσουζίδης και δεύτερος ο Τηλ. Χατζηαθανασίου.
Δημ. Χαμπίδης

Στην οργάνωση της Αλεξάνδρειας δεν υπήρχαν υποψήφιου που να προέρχονται από διεύρυνση, δηλαδή δεν υπήρχαν πρώην πασόκοι που θέλουν να κάνουν καριέρα στον ΣΥΡΙΖΑ και ως εκ τούτου προτείνονται τρεις που είναι μέλη του κόμματος και αυτοί με την σειρά που εκλέχτηκαν είναι οι Χρ. Αντωνίου, Τάνια Τόζιου και Γ. Σπυρίδης
Κ. Ορφανίδης

Στην Νάουσα επιλέχτηκαν οι Φρ. Καρασαρλίδου και ο Κώστας Ορφανίδης ενώ από την διεύρυνση πρώτος και με διαφορά και από ότι φαίνεται ένας εκ των στάνταρ υποψηφίων βουλευτών αναδείχτηκε ο Κ. Λαπαβίτσας με δεύτερη την Αντ. Χαρίση.

Την οριστική και τελική απόφαση θα πάρει η ΝΕ Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ που θα συνεδριάσει σήμερα εκτάκτως.

Από τις ψηφοφορίες και τα αποτελέσματα βγαίνουν ορισμένα συμπεράσματα που αν μη τι άλλο προκαλούν ερωτηματικά για τα όσα «πασοκικά» ευτράπελα, συνήθεις και πρακτικές ήδη άρχισαν να εφαρμόζονται στον ΣΥΡΙΖΑ πριν καλά καλά αρχίσει η δική του διακυβέρνηση.

Ωστόσο, θα περιμένουμε να δούμε την τελική πρόταση και στην συνέχεια θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε τα δικά μας σχόλια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o τσιπρογιωργος δεν ειπε οχι υποψηφιοι οι γ.γ. ο χαμπιδης τι ειναι?

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ορισμένοι "καίγονται " τόσο πολύ να βγουν υποψήφιοι βουλευτές που βγάζει μάτι....όπως και η προώθηση από εδώ....αρχίζω και προβληματίζομαι για το εάν τελικά υπάρχει "αγνός" σκοπός!