Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Οι ρουφιάνοι συνεχίζουν το έργο τους: ξερνούν χολή

-Συνεχίστε, σας έχω "γραμμένους" 

Το γεγονός ότι υπάρχουν οι γνωστοί άγνωστοι που συστηματικά βρίζουν υπό τον μανδύα της ανωνυμίας δεν είναι σημερινό ούτε χτεσινό φαινόμενο. Το φαινόμενο αυτό ενδημεί όχι μόνο στον τόπο μας αλλά γενικώς οπότε δεν μου προκαλεί καμιά έκπληξη.

Βλέπω από προχτές μια επανάκαμψη των γνωστών αγνώστων υβριστών που μου την έχουν "΄πέσει" και λένε.... διάφορες παπάρες μάντολες γιατί απλά το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να ξερνάνε χολή και μίσος, ζήλεια και μιζέρια.
Τους λυπάμαι όλους αυτούς τους ρουφιάνους, όλους αυτούς τους δειλούς χωριαταράδες, όλους αυτούς τους ολίγιστους πολιτικά που ανώνυμα βρίζουν αντί να βγουν και να πουν φόρα παρτίδα την άποψή τους. Χωρίς υπονοούμενα, χωρίς μασημένα λόγια. Σταράτα λόγια. Μπορούν;
Εμ δε μπορούν τα ρουφιανάκια γιατί μια ζωή τέτοια ήταν και έτσι θα πεθάνουν, ανυπόληπτα.
Ενοχλούνται με την δική μου στάση που εδώ και δεκαετίες είναι απολύτως καθαρή και ξάστερη. Ποτέ δεν πάτησα σε δυο βάρκες, είχα άποψη για τα τοπικά πράγματα και οι επιλογές μου ενίοτε κόστισαν πολλά χρήματα στη δουλειά μου. Κόστισαν χρήματα διότι υποστήριξα την άποψή μου γνωρίζοντας ότι χάνω οικονομικά.
Αλλού να ψάξτε να βρείτε έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα που πάτησαν σε δυο βάρκες, που τα πήραν από παντού, που πούλησαν, που εκβίασαν, που έγλυψαν εκεί που έβριζαν, που, που, που... Όχι σε μένα.
Ενοχλούνται τα ρουφιανάκια επειδή εγώ γράφω επώνυμα και έρχομαι σε αντιπαράθεση με φιλαράκια τους αλλά έτσι είναι, ας το καταλάβουν. Ας συνασπιστούν με τους ανόητους της περιοχής που έκαναν και μεγάλη παρέα τώρα και ποιος ξέρει, ίσως βγάλουν και ...βουλευτή.
υγ: τα σχόλιά τους θα συνεχίσω να τα δημοσιεύω έτσι για το γαμώτο. Συνεχίστε ρουφιανάκια, συνεχίστε, δε σας καταλαβαίνω. Σας έχω γραμμένους, όπως ίσως έχετε καταλάβει. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι ότι και εσύ είσαι ήσυχο ποταμάκι. Προκαλείς με κάποιες αναρτήσεις σου και τα ακούς. Τι σχέση έχει ο Μόσχος με την φωτογραφία που έβαλες και το παρομοιάζεις με εκείνο τον ψυχοπαθή τον Κιμ Γιονκ ουν? Θα άρεζε σε σένα και στην οικογένεια σου να έβλεπες μια φωτογραφία που να παρομοιάζει το πρόσωπο σου με τον φασίστα Μιχαλολιάκο, και να περιστοιχίζεσαι από Χρυσαυγείτες? Τώρα έχασες την ψυχραιμία σου και λές αυτούς που σε διαβάζουν ότι τους έχεις γραμμένους. Κάνεις λάθος Στο τέλος θα γράφεις και θα διαβάζεις μόνο σου. Και στο τέλος θα έχεις να κάνεις αναρτήσεις όπως στα Κεντρικά χρονικά από τις 24/ 10 / 2016. Εγώ σε διαβάζω και διαφωνώ και με σένα αλλά και με αυτούς που βρίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός με ποιόν είναι αυτή τη στιγμή στο ουζερί ΒΟΛιοτικο?? Κατάντια φίλε

Ανώνυμος είπε...

Και βέβαια δεν αφορά το πρόσωπο σου. Αλλά το σύνθημα αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι το επικροτώ μετά από αυτό που είδα με τα μάτια μου στο ουζερί ΒΟΛΙΩΤΙΚΟ . Χωρίς τσίπα. Τα τσόκαρα που λέει και ο Καφτεράνης.

Ανώνυμος είπε...

Συνέχισε να γράφεις όπως γράφεις μέχρι τώρα και μη δίνεις σημασία πουθενά. Και αυτοί οι ανώνυμοι που γράφεις ότι σε βρίζουν είναι οι πρώτοι που μπαίνουν μόλις ξυπνήσουν να δουν άμα έγραψες κάτι για να πάρουν τη δόση τους. Τους έχεις κάνει όλους ναρκομανείς με τα χρονικά.

Ανώνυμος είπε...

Γκυρινης και Σουρλοπουλος στο βολιωτικο μετα απο τοσες κατηγοριες του δημαρχουλι περι μη αξιοπιστης εφημεριδας και κιτρινης φυλλαδας και περι φτυσιματος φυλλαδας και περι μηνυσεως απο συνεργατη του δημαρχουλι και πολλα αλλα κ μετα απο βρυσιμο στο γηπεδο αλεξανδρειας τελικα υπεκηψε ο δημαρχουλις και αναγνωρισε την μια και μοναδικη φυλλαδα την πιο αξιοπιστη.μπραβο γκυρινουλι.ΑΞΙΟΣ.