Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Αυτή τη φορά παραιτήθηκε κανονικά- Ο Γκιουρτζής στη θέση του Συρόπουλου

Ο Δήμαρχος με τον πρώην
πρόεδρος της Σχ. Επιτροπής
Μόλις τελειώσει με
τα βαμβάκια θα
καθίσει να γράψει την
επιστολή παραίτησης
ο Μόσχος
-Πότε θα παραιτηθεί και ο Μόσχος; ρωτάω εγώ
-Όταν τελειώσει το μάζεμα του βαμβακιού, με απαντάει ένας που γνωρίζει

Ολοκληρώθηκε η πρώτη πράξη της οργανωμένης αποχώρησης των δυο προέδρων των σχολικών επιτροπών του δήμου Αλεξάνδρειας μετά και την τυπική αποδοχή εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου της παραίτησης που υπέβαλε ο......
Δ. Συρόπουλος. Η παραίτηση του άλλου προέδρου, της πρωτοβάθμιας, θα γίνει εντός των επόμενων ημερών ώστε να συντηρείται το θέμα, να προκαλείτε φθορά στην παράταξη Γκυρίνη και να εκτιμούν ορισμένοι ότι από όλο αυτό το "πανηγύρι" θα αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.
Ισ. Χαλκίδης
Ο Συρόπουλος είπε ότι ένιωσε "αδειασμένος" από τον δήμαρχο στην κόντρα που είχε με τον Ισ. Χαλκίδη αναφορικά με τις αρμοδιότητες ενός εκάστου και παραιτήθηκε αυτή τη φορά οριστικά και κανονικά. Διότι, όπως ίσως θυμάστε, ισχυρίστηκε προ λίγου διαστήματος ότι είχε ξαναπαραιτηθεί προ διετίας αλλά....
Τίποτα το ιδιαίτερο όσον αφορά τα της διαδικασίας παραίτησης εκτός του γεγονότος ότι το ύφος και το λεξιλόγιο της επιστολής  που δημοσιεύτηκε προ είκοσι ημερών δεν είχε καμιά σχέση με τα όσα ακούσαμε από τον παραιτηθέντα προφορικά στη συνεδρίαση. Φαίνεται ότι ο παραιτηθείς συγκεντρώνεται και αποδίδει στον γραπτό λόγο και με τα προφορικά δεν τα πάει καλά.
Να σας πω την αλήθεια, και εγώ έχω ένα θεματάκι με τα προφορικά οπότε τον αντιλαμβάνομαι τον παραιτηθέντα πρόεδρο της σχολικής επιτροπής που όπως ίσως θυμάστε μου είχε κάνει την τιμή να καθίσει να γράψει επιστολή (λέμε τώρα) για να απαντήσει σε κριτική που είχα κάνει και βέβαια πάνω στον συγγραφικό του οίστρο ξεπέρασε τα όρια που θέτει η λεγόμενη "αστική ευγένεια" και διολίσθησε σε άκομψες επιθέσεις.
Δε βαριέσαι, περασμένα ξεχασμένα.
Στ. Γκιουρτζής

Για την ιστορία να πω ότι νέος πρόεδρος της σχολικής επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αναλαμβάνει ο Στέφανος Γκιουρτζής.

Όσοι θέλετε να δείτε τί είπε τόσο ο Συρόπουλος όσο και οι Δημητριάδης και Γκυρίνης μπορείτε να δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Σίμος Τάμογλου- ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον δήμαρχο. Αλλοι γλύφουν εκεί που φτύνουν, αυτός γλύφει εκεί που TON φτύνουν. Πιο ανάξιος πιθανόν να μην πέρασε. Κρίμα που στην προεκλογική του εκστρατεία είχε σύνθημα την διαφάνεια. Την τυφλαμάρα του την κακιά λέμε.