Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΣΟΚ!!! Παραιτήθηκε ο Μόσχος και έγινε η μέρα ...νύχτα!!!!!


-΄Έσπασαν τα καναλέτα και κλαίνε τα δημοτικά σχολεία. Χτυπάνε οι καμπάνες πένθιμα!!!

Σύμφωνα με τους επιστήμονες του Ινστιτούτου της Ουψάλα που είναι άκρως ειξειδικευμένοι στα....
περίεργα μετεωρολογικά φαινόμενα η εικόνα που παρουσιάζει τις τελευταίες ώρες η ατμόσφαιρα πάνω από το Γιδά οφείλεται σε στην απόφαση του Μόσχου να παραιτηθεί από πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Αλεξάνδρειας.
Ο Μόσχος ένας είναι ο Μόσχος, μόλις ολοκλήρωσε τη συγκόμιση βάμβακος διότι είναι ένας από τους μεγάλους καλλιεργητές, κάθισε και έγραψε την επιστολή παραίτησης από το πόστο του και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες την κατέθεσε στην γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου το μεσημέρι, πριν από λίγο δηλαδή.
Ο Μόσχος, ένας είναι ο Μόσχος, παραιτείται με πόνο καρδίας που λέει ο λόγος και ορφανεύει η θέση του προέδρου της σχολικής επιτροπής. Πληροφορίες που φέρουν τους διευθυντές και τις διευθύντριες των δημοτικών σχολείων να κλαίνε και να οδύρονται ελέγχονται για την ακρίβειά τους αν και δεν πρέπει να αποκλειστούν.
Ο Γκυρίνης μόλις έμαθε για το γεγονός επισκέφτηκε το γιατρό στο Κέντρο Υγείας (οι ιδιωτικοί είχαν κλείσει τα ιατρεία τους) και μέτρησε την πίεσή του, έκανε ένα πρόχειρο τσεκ απ και πήγε για ύπνο.
Ωστόσο, επειδή η παραίτηση του Μόσχου, ένας είναι ο Μόσχος, προκάλεσε και καιρικά φαινόμενα σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ο Αρναούτογλου της ΕΤ3 σκέφτηκε να τον καλέσει στο βραδινό δελτίο δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη. 
Να φανταστείτε ότι η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ τύπωσαν έκτακτο φύλλο για την υπόθεση. Τι να λέμε τώρα.
Ο Μόσχος παραιτήθηκε και κλαίνε τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία της Αλεξάνδρειας οϊμέ....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γεια σου μοχλα απλυτε ρουφιανε..το νου σου........

Ανώνυμος είπε...

Δεν συμφωνώ με το σχόλιο του ανώνυμου 5:00 . Δεν έχει κανένα νόημα, νομίζω πως αν τον παρακολουθείς έχεις επιχειρήματα να τον αντιμετωπίσεις.