Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Μετωπική Σαρηγιαννίδη- Καλαϊτζίδη: Ανύπαρκτο το έργο στην Ημαθία!!!

Καλαϊτζίδης - Σαρηγιαννίδης
-Θα αντιδράσει ο νομάρχης;

"Ποδαρικό" έκανε χτες το βράδυ στις 7:30 η εκπομπή του Χ. Καφτεράνη στο ράδιο ΑΒΕΝΑ 97,7fm και ως πρώτο καλεσμένο είχε τον περιφερειακό σύμβουλο (με την παράταξη Ιωαννίδη) Στάθη Σαρηγιαννίδη. Ο γνωστός δικηγόρος της Βέροιας που είχε κατέλθει ως επικεφαλής του "κομματικού" ψηφοδελτίου της ΝΔ στις εκλογές του 2014 στις περιφερειακές εκλογές είπε ορθά κοφτά απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι το έργο του..... Καλαϊτζίδη στην Ημαθία είναι ανύπαρκτο!!!
Ναι, ήταν η μοναδική ίσως ερώτηση που δέχτηκε να απαντήσει με σαφήνεια και ευθύτητα προφανώς έχοντας τους λόγους του και τις αφορμές που τον οδήγησαν να βάλει απέναντί του τον Νομάρχη και στέλεχος του Τζιτζικώστα στο νομό.

Αν συνυπολογίσουμε και συνεκτιμήσουμε το γεγονός ότι ο κ. Σαρηγιαννίδης δεν έκρυψε την πρόθεσή του αλλά και την φιλοδοξία του να μπει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές είναι προφανές ότι δε θα έχει στο πλευρό του την ομάδα Καλαϊτζίδη με ότι κι αν σημαίνει αυτό. Προφανώς έχει ζυγίσει την στάση του και επιλέγει την μετωπική κόντρα.
Επί της ουσίας. Η τοποθέτηση Σαρηγιαννίδη είναι άκρως υποτιμητική για την θητεία του Καλαϊτζίδη και λογικό είναι να περιμένουμε μια αντίδραση εκ μέρους του τελευταίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: