Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Ο Σύριζα και οι Βουλευτές: Να καταθέσουν αίτημα ο Καλαϊτζιδης και οι Δήμαρχοι για τις πλημμύρες, δε γίνεται από μόνο του

Σχόλιο του Σύριζα και των βουλευτών του εστάλη από το γραφείο της ΝΕ Ημαθίας και με το οποίο επισημαίνεται το αυτονόητο. Ότι δηλαδή, για να συμπεριληφθεί μια περιοχή στις περιοχές όπου θα δοθούν αποζημιώσεις από πλημμύρες ή από άλλες αιτίες θα πρέπει να κατατεθεί ανάλογο αίτημα από τον Νομάρχη ή τους δημάρχους των περιοχών που υπέστησαν ζημιές.
Βέβαια, η ανακοίνωση .....
κόμματος Σύριζα και βουλευτών θα μπορούσε να πει και να ενημερώσει τους Ημαθίωτες που επλήγησαν για τις ενέργειες που έκαναν τόσο ως κόμμα όσο και ως βουλευτές για το ίδιο θέμα. Γιατί, δε γίνεται να αφήσουμε ένα θέμα καίριο στα χέρια των αρμοδίων και όταν βλέπουμε ότι αυτοί ενδεχομένως να αδρανούν εμείς να συνεχίζουμε να επιμένουμε ...θεσμικά και ως εκ τούτου αναποτελεσματικά.
 Δείτε την ανακοίνωση του Συριζα και των Βουλευτών του στο νομό Ημαθίας:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ
Σχετικά με δημοσιεύματα  του τοπικού τύπου ότι αποκλείστηκε η Ημαθία από την κυβέρνηση για τις αποζημιώσεις που αφορούν τις πλημμύρες στην Ημαθία.
Ενημερώνουμε ότι οποιαδήποτε αποζημίωση για πλημμύρες που έχουν υποστεί περιοχές της πατρίδας μας (όπως και η Ημαθία) προϋποθέτει τόσο από τους δήμους, όσο και από τις περιφέρειες να κατατεθούν τα ανάλογα αιτήματα, ώστε να ενταχθούν στο καθεστώς των αποζημιώσεων περιοχών που έχουν υποστεί ζημιές
Είναι φανερό λοιπόν ότι κανένας αποκλεισμός δεν υπάρχει από την Κυβέρνηση για την περιοχή της Ημαθίας.  Οι δήμοι και οι περιφέρειες  θα πρέπει να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να ενταχθούν οι πληγέντες περιοχές στο καθεστώς των αποζημιώσεων.

 Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
Οι βουλευτές
Καρασαρλίδου Φρόσω
Ουρσουζίδης Γιώργος
Αντωνίου Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: