Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Ραγδαίες εξελίξεις: Γυναίκες με στρατιωτικά κλαίνε και θέλουν να πολιορκήσουν το δημαρχείο!!!

Δεν πέρασε λίγη ώρα που δημοσίευσα ότι ο Μόσχος, ένας είναι ο Μόσχος, παραιτήθηκε από.....
πρόεδρος της σχολικής επιτροπής της πρωτοβάθμιας εκπαιδευσης και ήδη ο λαός του δήμο Αλεξάνδρειας έχει αρχίσει να οργανώνει την αντίδρασή του. Οι παπάδες ήδη χτυπάνε τις καμπάνες στα χωριά και οι γυναίκες έβαλαν στρατιωτική περιβολή και μαζεύονται στις εκκλησίες και οι άντρες στα καφενεία όπου θα τους μιλήσουν για το θέμα οι παπάδες και οι πρόεδροι αντίστοιχα. 
Σε πολλά σημεία του δήμου Αλεξάνδρειας έχουν συγκεντρωθεί πολίτες που άρχισαν να κλαίνε, να οδύρονται, να σπαράζουν μόλις έμαθαν το γεγονός από τα Τοπικά Χρονικά και αφενός ρίχνουν κατάρες στον Γκυρίνη που άφησε τον Μόσχο να φύγει και αφετέρου ρίχνουν κατάρες στον Ισαάκ που εξανάγκασε τον Μόσχο να παραιτηθεί.
Η αστυνομία έχει κινητοποιηθεί και μάλιστα έχουν ενημερωθεί τα κεντρικά στη Θεσσαλονίκη και αναμένονται δοιμιρίες των ΜΑΤ για να συγκρατήσουν τα πλήθη που όπως μάθαμε θα οδεύσουν στο δημαρχείο να το πολιορκήσουν και να απαιτήσουν να φύγει ο Γκυρίνης από δήμαρχος και να αναλάβει δήμαρχος ο Μόσχος που έχει δώσει δείγματα γραφής τόσο στην Σχολική Επιτροπή όσο και στον ΤΟΕΒ Τρικάλων.
Εν αναμονή των εξελίξεων που αναμένονται ραγδαίες θα σας ενημερώνουμε για ό,τι ήθελε προκύψει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συνέχισε Μόχλα έτσι ακριβώς να λοιδωρείς όποιον αντιστέκεται στο αφεντικό σου τον καραδεξιό Γκυρίνη, αυθεντικέ ΑΡΙΣΤΕΡΕ !!!!υποψήφιε βουλευτή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ!!!!!.
ΑΡΙΣΤΕΡΕ!!!! πρώην η δήθεν ρε αλάνι!!!!!!!!!!!