Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Βιωματικά σεμινάρια θηλασμού στη Βέροια- ανακοίνωση για τη δράση

δ/τ  Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα βιωματικά σεμινάρια μητρικού θηλασμού από το Κ.Υ Βέροιας.
 Τα βιωματικά σεμινάρια με θέμα: «Στηρίζουμε τον θηλασμό - Μαζί!» πραγματοποιήθηκαν με.....
αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (ΠΕΜΘ) 2017 από 1-7 Νοεμβρίου από το μαιευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας.
Στα βιωματικά σεμινάρια παρουσιάστηκαν τα 10+1 βήματα για τον επιτυχή θηλασμό, τα πλεονεκτήματα του μητρικού θηλασμού για το νεογνό, την μητέρα αλλά και την κοινωνία γενικότερα. Τονίστηκε η σημασία της ενημέρωσης και της συνεργασίας για να μπορέσει κάθε νέα μητέρα να θηλάσει το μωρό της και να προσφέρει ότι καλύτερο σε αυτό αλλά και στην ίδια. Μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις οι θηλάζουσες μητέρες που έλαβαν μέρος στα σεμινάρια μοιράστηκαν μαζί μας τις πολύτιμες εμπειρίες τους.  
Τα βιωματικά σεμινάρια παρακολούθησαν 25 έγκυες γυναίκες και 8 θηλάζουσες.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλες τις νέες γυναίκες- επίτοκες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, όλες τις θηλάζουσες μανούλες που κατάθεσαν την εμπειρία τους και όλο το προσωπικό του Κ.Υ Βέροιας για την βοήθεια του.
Υπενθυμίζουμε ότι στο Κ.Υ.Βέροιας τα τελευταία 3 χρόνια λειτουργεί το Τμήμα Προετοιμασίας Γονεϊκότητας και το Τμήμα Θηλασμού. Πραγματοποιούνται εντελώς δωρεάν ενημερωτικά σεμινάρια σχετικά με την εγκυμοσύνη, τον τοκετό (ψυχοπροφυλακτική), τον θηλασμό, την λοχεία και την περιποίηση του νεογνού.
Περιμένουμε όλα τα νεαρά ζευγάρια που περιμένουν τα μωράκια τους να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και όλοι μαζί, ο καθένας από τη μεριά του, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια τέλεια εμπειρία τοκετού και επιτυχημένο θηλασμό. 
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23310-24661, 2331022332

Δεν υπάρχουν σχόλια: