Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση και στην περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας

ρεπορτάζ: Σίμος Τάμογλου- ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ

Πολλές είναι οι περιοχές του Δήμου Αλεξάνδρειας που αντιμετωπίζουν την.....
ώρα αυτή προβλήματα με τη έντονη βροχόπτωση.
Σε όλες τις δημοτικές ενότητες υπάρχει κάποιο μεγάλο ή μικρότερο πρόβλημα, ενώ δεν είναι λίγοι οι οικισμοί που το νερό δεν φεύγει και έχει συσσωρευτεί στις αυλές και στους δρόμους.

Φυσικά η κατάσταση σε σχέση με όσα συμβαίνουν στην περιοχή της δυτικής Αττικής και το δράμα που ζουν οι κάτοικοι εκεί είναι πολύ καλύτερη και μη συγκρίσιμη (στην περιοχή εκεί μετρούν ήδη αρκετούς ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους). Παρόλα αυτά ο όγκος του νερού και στην περιοχή μας είναι αρκετός και τα προβλήματα δεν λείπουν.

Ειδικά δε για το θέμα της Αττικής ο Δ. Παπανικολάου, ομότιμος καθηγητής γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, μιλώντας σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης μίλησε για προδιαγεγραμμένο συμβάν, αφού σε κάποιο σημείο της περιοχής που «κατεβαίνει» ένα ποτάμι από το βουνό αυτό ξαφνικά χάνεται, επανεμφανίζεται ή υπάρχουν σημεία που θα έπρεπε να υπάρχουν μεγάλες διατομές σωλήνων για την παροχέτευσή του αλλά δεν είναι έτσι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απλα καποια ΜΜΕ τοπικα να τα πω? Ψαχνουν κλικ να πω? 'Η να βρισω να πω?
Εκαναν Θεομηνια ενα καιρικο φαινομενο της εποχης.
Αει και παρατατε μας ρε που το παιζεται δημοσιογραφοι . Φορατε ενα αδιαβροχο , εχετε εναν μπαρμπα στην καμερα και νομιζετε οτι κατι κανατε. Εναν μπαρμπα αιωνιος κλαψαρι. Ψαξατε πολυ να τον βρειτε. Μεχρι και γαλοτσες δεν ειχε. Μαλακια, ο δημαρχος φταιει που δεν τον προμηθευσε μην τρελαθουμε.
Αλλα αυτοι ειμαστε, καλα να παθουμε.