Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Ταρτάν στο γήπεδο όπως το Γεφύρι της Άρτας- Πολίτες ρωτάνε το δήμο

Ο Δήμαρχος στο γήπεδο με τον ΓΓΑ, τους βουλευτές του Σύριζα και τον Γ. Πάντο του ΓΑΣ
Πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη σήμερα είναι η ερώτηση που κατέθεσαν δεκάδες συμπολίτες και η.....
οποία αφορά στην πορεία κατασκευής και ολοκλήρωσης του ταρτάν του γηπέδου της Αλεξάνδρειας. Ως γνωστόν η Αλεξάνδρεια κατέχει μια ακόμα "πρωτιά", το δημοτικό γήπεδο έχει ταρτάν ολοκληρωμένο μόνο στη μισή διαδρομή, μόνο 200 μέτρα και το υπόλοιπο είναι άφτιαχτο. 
Αυτό το πανό διαμαρτυρίας ήταν κρεμασμένο στο γήπεδο
Λιανοβεργίου το καλοκαίρι του 2010. Το είχαν τοποθετήσει
οι διοικούντες του ΓΑΣ που ζητούσαν από τότε το αυτονόητο
Χρόνια τώρα, ίσως περισσότερο από δεκαετία, οι αθλητές στίβου ζητάνε να ολοκληρωθεί το έργο αυτό πλην όμως οι διοικήσεις του δήμου αφενός επικαλούνται οικονομική στενότητα αφετέρου η γραφειοκρατία περιορίζει τις κινήσεις τους και το πρόβλημα παραμένει.

Οι συμπολίτες που έβαλαν την υπογραφή τους στο αίτημα και σύμφωνα με τον δημοτικό κώδικα κατέστη θέμα συζήτησης ρωτάνε σε ποιο βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται το όλο θέμα, αν υπάρχει μελέτη και αυτή έχει αποσταλλεί στο αρμόδιο υπουργείο ώστε να τύχει χρηματοδότησης.
Την Άνοιξη και πιο συγκεκριμένα τον Απρίλιο, είχε επικισκεφτεί την Ημαθία ο ΓΓΑ Ι. Συνοδινός και είχε μείνει έκπληκτος με το σκηνικό. Αθλητής και πρωταθλητής στίβου κι αυτός έχει πλούσια εμπειρία, έχουν δει πολλά τα μάτια του αλλά το θέαμα που αντίκρυσε στο Δημοτικό Στάδιο τον ...ξεπερνούσε. 
Για το θέμα αυτό ρώτησε την διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας προ μηνός ο σύμβουλος του Σύριζα Στέργιος Μίχος. Ο Δήμαρχος Π. Γκυρίνης στην απάντησή του είπε ότι η τεχνική υπηρεσία δεν έχει ολοκληρώσει τη μελέτη για το ταρτάν και μόλις ολοκληρωθεί θα "φύγει" για τη ΓΓΑ ώστε να ενταχθεί στο πρόγραμμα. Προφανώς τόσο ο δημοτικός σύμβουλος όσο και οι πολίτες που υπέγραψαν το αίτημα δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την απάντηση και επανέρχονται.

Δείτε το ρεπορτάζ της επίσκεψης του ΓΓΑ στην Αλεξάνδρεια αλλά και στο γήπεδο όπου διαπίστωσε ο ίδιος την κατάσταση και το σχόλιό του στο βίντεο του Σίμου Τάμογλου-ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: