Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Ο Χαλκίδης έκανε σόου, ο ΠΟΛΙΤΗΣ είδε “νέα εποχή” και πάνε “αδιάβαστοι” οι Κυτούδης- Συρόπουλος!!!

Την Τρίτη το πρωί ο αντιδήμαρχος Παιδείας Ισαάκ Χαλκίδης κάλεσε τους διευθυντές των σχολικών μονάδων του δήμου σε συγκέντρωση παρουσία των δυο νέων προέδρων των σχολικών επιτροπών παιδείας. Η συγκέντρωση δεν πρόσφερε κάτι το ιδιαίτερο εκτός του ότι οι διευθυντές όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα "τριάδα" που θα κάνει κουμάντο στο χώρο τους και βέβαια εξυπηρέτησε τον ίδιο τον αντιδήμαρχο επικοινωνιακά αφού έδειξε σε.....
όλους ότι πέρασε το δικό του, εκπαραθυρώθηκαν δια της παραιτήσεως οι Κυτούδης και Συρόπουλος και έτερον ουδέν. Όλα όσα ακούστηκαν στη συνάντηση ήταν γνωστά σε όλους και κυριολεκτικά δεν ειπώθηκε ή δεν εξαγγέλθηκε τίποτα το καινούργιο.

Προσωπικά αντιλαμβάνομαι την ανάγκη του αντιδημάρχου να μεταδώσει εν τοις πράγμασι τη νέα κατάσταση που δημιουργήθηκε. Μια κατάσταση που έπρεπε να προκύψει μήνες πιο πριν αλλά δε συνέβη διότι ο ίδιος ο δήμαρχος δεν ήθελε να διαρρήξει τις σχέσεις του με τους τέως προέδρους που όλοι γνώριζαν ότι πλέον δεν ανήκουν στην δημοτική του παράταξη αλλά σε άλλη, που ακόμα μπορεί να μην έχει όνομα αλλά προετοιμάζεται με αρχηγό τον Κώστα Ναλμπάντη. Μια επιλογή που αποδείχτηκε λάθος εκ των υστέρων και κόστισε πολιτικά και επικοινωνιακά στον δήμαρχο και την παράταξη.

Τέλος, αυτό που έχει την δική του σημασία είναι η εντυπωσιακή κωλοτούμπα της εφημερίδας Ο ΠΟΛΙΤΗΣ που δείχνει σε όλους τι εστί ευελιξία στη δημοσιογραφία. Η εν λόγω εφημερίδα που λίγες βδομάδες πριν ανέβαζε στα ουράνια τόσο τον Κυτούδη όσο και τον Συρόπουλο και έψεγε τον Γκυρίνη γιατί τους απαξιώνει κλπ έφτασε στο σημείο να βλέπει στην προχτεσινή συνάντηση Χαλκίδη- Διευθυντών "μια πολύ επικοδομητική συνάντηση" η οποία "σηματοδοτεί μια νέα εποχή στον τρόπο λειτουργίας των οργάνων του δήμου και των εκπροσώπων των Σχολικών Μονάδων". Είναι τόσο μεγάλη η ζέση του συντάκτη να υμνολογήσει τη διοίκηση που κάνει λάθη εκφραστικά. Διότι ως γνωστόν, μια συνάντηση ή θα είναι ή δε θα είναι "επικοδομητική". Λίγο ή πολύ επικοδομητική δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο ακόμα. 


Δ. Συρόπουλος
Μ. Κυτούδης
Όπως καταλάβατε το προφανές είναι απλό. Πάει ο Κυτούδης, πάει και ο Συρόπουλος και ο αντιδήμαχος Ισαάκ Χαλκίδης έγινε ξαφνικά ο σηματοδότης της νέας εποχής στα της παιδείας και βέβαια ο δήμαρχος ο ίδιος που κατά την εν λόγω εφημερίδα ήταν ούτε λίγο ούτε πολύ ο ορισμός του ανίκανου και τους ανεπαρκούς ξαφνικά μετατράπηκε σε σούπερ δήμαρχο και κάτι παραπάνω. Προσωπικά θέλω να εκφράσω την συμπαράστασή μου στους δυο δημοτικούς συμβούλους για την μεταχείριση στην οποία υπόκεινται. Είμαι στο πλευρό τους σε ό,τι χρειαστούν. Ευχαρίστως να δημοσιεύσω σχόλια, απόψεις, κρίσεις, δηλώσεις τους κλπ σχετικά με το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί και για την χρήση που υπέστησαν όταν με μεγάλη ευκολία μπήκαν μάρτυρες εναντίον μου.

Τι να πεις και τι να μολογήσεις. Υπομονή όμως διότι το έργο μόλις ξεκίνησε και έχει πολλές πράξεις ακόμα....

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΝ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΤΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ ΠΟΛΙΤΗ.ΜΟΧΛΑ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΛΟΓΟ.ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΛΟΓΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΧΟΥΝΤΑ.ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΧΛΑ ΡΩΤΑ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΕΚΑΙΓΕΣ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ,ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ Η ΣΩΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ.ΩΡΑΙΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.ΡΩΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΣΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ 1500 ΕΥΡΩ ΝΑΙ Η ΟΧΙ.ΟΛΑ ΜΟΧΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΛΚΙΔΗ ΑΦΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΟΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΗ.