Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ολοταχώς στα βράχια η υποψηφιότητα Χαλκίδη

Απορώ. Απορώ με την άγνοια κινδύνου που διέπει τον Μιχάλη Χαλκίδη και η οποία τον οδηγεί, κατά την εκτίμηση πολλών, στον πολιτικό του διασυρμό. Απορώ που ένας έμπειρος πολιτικός κάλεσε τους δημοσιογράφους και με παρορμητισμό είπε ότι θα είναι, βρέξει χιονίσει, υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας στις εκλογές του 2019.
Και απορώ διότι όλες αυτές τις μέρες......
συζητώ και ρωτώ με στελέχη της κεντροδεξιάς, με στελέχη που έκανε κρούση είτε δια ζώσης είτε με τρίτο άνθρωπο, και όλοι τους απάντησαν ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
Απορώ με την επιλογή του να εξαγγείλει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ως νέος σωτήρας του δήμου Αλεξάνδρειας τονίζοντας ότι "εγώ τραβάω μπροστά και όποιος θέλει πίσω μου ελθείν". Λες και βρισκόμαστε στην εποχή της Ναζαρέτ και ο Μιχάλης νομίζει ότι είναι ο νέος ...Ιησούς.

Και τα λέω όλα αυτά διότι τέσσερις μέρες τώρα κάνω ρεπορτάζ με συναντήσεις δια ζώσης, και όχι τηλεφωνικές, με ανθρώπους της παράταξης της ΝΔ και ευρύτερα και όλοι τους, ναι, όλοι τους, λένε το ίδιο πράγμα: μακάρι να κατεβεί και να πάθει την πλάκα της ζωής του.
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν και θα επανέλθω με ονόματα και διευθύνσεις.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμάσου μαζί με τον Σουρλόπουλο για εκπαίδευση για το διάστημα με το διαστημόπλοιο Σουρμόχ 1 τούρμπο.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ο μόνος που κάνεις πραγματικό ρεπορτάζ , χωρίς φανφάρες και ντουντούκες.
Οπως τα λες είναι. Και μην σε πω και χειρότερα.
Ο μιχάλης είναι σαν την μπακογιάννενα που κατέβασε δικό της κόμμα.Και τον ρούφηξε χοντρά και προσκύνησε τον αντωνάκη σαμαρά(για όσους θυμούνται).
Κάπως έτσι. Απλά ο λαός δεν ξέχασε.
Οποιος κατάλαβε κατάλαβε, Οι υπόλοιποι στα αρχιιι...σαμε και πάλι (καλό?).
ΑΝτε γειά!!!!!!!!!!!!!