Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

VIDEO- Οδεύει προς ΝΔ ο Κ. Γιοβαννόπουλος ψηφίζοντας πρόεδρο της Δημοκρατίας...

Τι κι αν εκλέχτηκε ως αντιμνημονιακός, τι κι αν είπε τόσα και τόσα εναντίον των ανθρώπων της συγκυβέρνησης, τι κι αν κατηγόρησε πολλές φορές ότι έχουν παραδώσει την ανεξαρτησία της χώρας στην ΕΕ και στην Γερμανία, τι κι αν λάβρος έλεγε δυο χρόνια ότι πρέπει να σταματήσει να κυβερνάει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ;
Ο Κ. Γιοβαννόπουλος μετά το πρώτο βήμα της εξόδου από τους ΑΝ.ΕΛ οδεύει προς το μεγάλο μαντρί, οδεύει προς τη ΝΔ και ετοιμάζει το έδαφος για να ψηφίσει πρόεδρο  της Δημοκρατίας.
Ο βουλευτής θέλει προφανώς να παρατείνει την....
θητεία του πλην όμως το επιδιώκει άκομψα. Από την κριτική περί κατοχής πέρασε στην εθνική ομάδα συνεννόησης....
Άλλος ένας βουλευτής που βάζει ως κύριο κριτήριο των επιλογών του το προσωπικό συμφέρον, την καρέκλα...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιοβαννόπουλε, πιο ξεφτυλας πεθαινεις... Τι αμαρτιες εχεις ρε και στις ξεπλενει η χουντα. Εσυ δεν εβριζες την σημερινη χουντα? Ξαφνικα ενδιαφερεσε για την ΕΛΛΑΔΑ μου ( δεν βαζω , μας, γιατι δεν σου ανηκει).
Τι σου εταξαν ρε? Με ποια σημαια βγηκες βουλευτης? Με την σημαια κατω τα μνημονια , τροικες κτλ. Ειναι γλυκο το μελι. Αλλα αμα φας πολυ μπορει να παθεις και δηλητηριαση.
Ψηφισε για προεδρο , οτι και να κανετε η κυβερνηση σας υποτακτικοι - χουντα πεφτει. Δωστε της, ακομη λιγες ανασες. Αλλα μεγαλε αντιστασιακε βοΛευτη του νομου μας να θυμασαι κατι : Οτι εμεις θα υπαρχουμε. Και δεν θα σε ξεχασουμε.
Πιο ξεφτυλας, πεθαινεις ... Τι διαλεγεις γιοβαννοπουλε? Σιγουρα το ξεφτυλα και τα παχυλα μισθα σου.

Nikos Lioliopoulos είπε...

κατι τετοιο θα ηταν ο απολυτος εξευτελισμος της ΝΔ. Ελπίζω τα τοπικα στελεχη να εχουν εστω και λιγη αξιοπρεπεια..

Ανώνυμος είπε...

Καλά βρε χαζός είσαι? Βουλευτής είσαι. Ποιος θα σε πει προδότη? Ελεος. Είναι πολλά τα λεφτά. Καλά κάνεις παλικάρι μου. Ακου εκεί να σε πουν και προδότη. Σαν δεν ντρέπονται λίγο οι άνεργοι , οι φτωχοί και οι συνταξιούχοι των 300 ευρώ. Καλά κάνεις. Κάνεις το σωστό.