Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Φιλανθρωπική εκδήλωση στη Βέροια για τον σύλλογο "Πνοής Ζωής για τα παιδιά"

Ο Σύλλογος ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ  που δραστηριοποιείται περισσότερο από μια πενταετία σε θέματα που έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση και βοήθεια παιδιών και των οικογενειών τους που πάσχουν από σοβαρές και ανίατες ασθένειες , ενώ διατηρεί και «κοινωνικό παντοπωλείο» επί της οδού Παπαναστασίου 179 στη Θεσσαλονίκη όπου δέχεται καθημερινά περισσότερους από τα 200 εγγεγραμμένους άπορους συμπολίτες μας και χαμηλοσυνταξιούχους, που αντιμετωπίζουν  σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, υπό την αιγίδα της....
Αντιπεριφέρειας Ημαθίας και με την ευγενική υποστήριξη επιχειρηματιών, εκπροσώπων του Εμπορικού κόσμου της πόλης της Βέροιας, διοργανώνει στις 12 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 21.00 μμ μία μεγάλη «φιλανθρωπική» εκδήλωση (επίδειξη μόδας) στον πολυχώρο ΕΛΙΑ με σκοπό την ενίσχυση του έργου του συνδέσμου.                                                                                               
Η φιλανθρωπική εκδήλωση βασίζεται στην αγάπη και στην προσφορά του κόσμου της Βέροιας, στους εκπροσώπους του Εμπορικού κόσμου που αγκαλιάζουν την εκδήλωση καθώς και στην πολύτιμη βοήθεια του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, που συνδράμει καθημερινά  στις ανάγκες που προκύπτουν στο πλαίσιο της διοργάνωσης της μεγάλης αυτής φιλανθρωπικής βραδιάς και ταυτόχρονα μας βοηθά να πετύχουμε το μεγάλο μας στόχο, να έχουν όλα τα παιδιά, το πολυτιμότερο δώρο για τον άνθρωπο, την υγεία τους.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, και τα καταστήματα Anastazio, Mario dani, MO.Y, UNDERCOLORS OF BENETTON, Υποδήματα Ποταμόπουλος που με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, συμβάλλουν ουσιαστικά στη συνέχιση του έργου μας.

Ευχαριστούμε εξίσου τους χορηγούς μας που προσφέρουν πολύτιμα δώρα που θα κληρωθούν στο πλαίσιο της εκδήλωσης, καθώς και όλους εκείνους τους επαγγελματίες της Βέροιας για το πλούσιο μπουφέ που ετοιμάζουν και  θα είναι δωρεάν για όλο τον κόσμο.
Ευχαριστούμε τέλος τον πολυχώρο ΕΛΙΑ για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας, που θα φιλοξενήσει την όλη εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου αναφερόμενος στη μεγάλη εκδήλωση της Βέροιας σημείωσε χαρακτηριστικά

«Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ «Πνοή Ζωής για τα Παιδιά, είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που με γνώμονα το συναίσθημα, την Αλληλεγγύη και την Αγάπη για τα όλα τα παιδιά, εδώ και πέντε χρόνια, αντιμετωπίζει καθημερινά προβλήματα άρρωστων παιδιών και των οικογενειών τους, που στηρίζει οικονομικά και ψυχολογικά, όποτε αυτό είναι απαραίτητο .
Με τη συμμετοχή του κόσμου σε αυτή τη μεγάλη φιλανθρωπική βραδιά της Βέροιας, μας δίνετε τη δυνατότητα να ανοίξουμε την αγκαλιά μας σε περισσότερα παιδιά που μας έχουν τόσο ανάγκη, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια: