Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Πρωτότυπες και ευρηματικές ιδέες στο 4ο Γυμνάσιο Βέροιας / Επίσκεψη Μαυρίδου στο σχολείο

Μέσα σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, υποδέχθηκε ο Διευθυντής του 4ου Γυμνασίου Βέροιας, κος Μποχώρης Δημήτριος, τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κα Αναστασία Μαυρίδου. 
Το σχολείο ήταν γεμάτο από στολίδια αλλά και ασυνήθιστες γιορτινές κατασκευές που δημιουργήθηκαν από τους μαθητές κάτω από την ευρηματική και πρωτότυπη καθοδήγηση του...
καθηγητή των Καλλιτεχνικών, Νίκου Τσιαπάρα. 

Με πολλή προσωπική εργασία και πάντα με οδηγό τις ιδέες των παιδιών,το σχολείο αποτελεί ένα χαρακτηριστικό δείγμα της φαντασίας αλλά και των δυνατοτήτων των μαθητών που κατάφεραν να το μεταμορφώσουν και να του δώσουν πολλές γιορτινές νότες. 

Η Διευθύντρια συνεχάρη τον δημιουργό και πραγματικά εντυπωσιασμένη του ευχήθηκε να παραμείνει ευρηματικός και γεμάτος όρεξη για περισσότερες δημιουργίες. 
Η κα Μαυρίδου επισκέφτηκε και άλλους εργαστηριακούς χώρους του σχολείου καθώς και αυτό της μουσικής. 

Ο καθηγητής της μουσικής, Θεοχαρόπουλος Σταύρος προέτρεψε μάλιστα τη Διευθύντρια να πειραματιστεί με τους ήχους πρωτότυπων μουσικών οργάνων!! 

Η επίσκεψη τελείωσε με τις καλύτερες εντυπώσεις και με τις ευχές της Διευθύντριας για Καλά Χριστούγεννα και για ένα ακόμη πιο δημιουργικό νέο έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: